Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Атомна блондинка (2017)

Atomic Blonde
6.7204 хил. гласа
Актьори
Charlize Theron, John Goodman, James McAvoy
Режисьор
David Leitch
Сценаристи
Antony Johnston, Kurt Johnstad
Снимки
Hungary, Budapest
Жанр
Трилър
Година
2017
Премиера в България
Държави
Германия, Швеция, САЩ, Унгария
Продължителност
1 ч 55 мин
Трейлър на Атомна блондинка (2017)
2 475
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Атомна блондинка (2017)
Берлин 1989: поради политическата нестабилност и падането на комунизма, градът е разделен на две - Източен и Западен. Съществува мрежа от двойни агенти, който принадлежат на двете части. След като контраразузнаването вече даде много жертви за да открие шпионите, но така и не успя, за да се справи със случая, наема опитния агент Lorraine Broughton.

Atomic Blonde (2017)

Най-студеният град, през най-студената есен на 1989 г., е Берлин. Крахът на комунизма наистина е неизбежна, но Студената война между суперсилите САЩ и Съветския съюз тук е достигнала своя връх. В този момент, градът е разделен, а целия свят е в политическа нестабилност. Малко преди падането на Берлинската стена, служител на МИ-6 е намерен мъртъв. Той е трябвало да внесе информация от поверителен източник за имена на всички шпиони, които работят за двете страни на Берлин (двойни агенти). В този момент, изпълнен със социални вълнения, трябва да се наеме агент, който не е свързан с разузнавателната общност в Берлин, защото нито един агент на контраразузнаването не успя да се справи с тази мисия и идентичността на британските агенти продължава да се пази в тайна.

Опитният шпионин Lorraine Broughton ще се заеме със случая. Нейната задача е да разследва убийството, което е направено от безмилостна шпионска мрежа, на която все още мотивите не са ясни. Трябва да разкрие убийството и извършителя да се изправи пред правосъдието. Тя също така трябва да направи важен документ, който съдържа самоличността на всички двойни агенти на Източен и Западен Берлин, които са предполагаемите извършители – информацията, която даде толкова много жертви и все още никой не я е открил.
За да се справи успешно с мисията си, въпреки дискомфорт с Дейвид Пърсивал, тя трябва да се обедини с него. Само чрез комбинацията от техните способности, опасността може да бъде предотвратена, която заплашва всички разузнавателни операции.
Филма е базиран на едноименния графичния роман публикуван от британеца Антъни Джонстън през 2013 г.

 

Актьорски състав

 • Charlize Theron
  Charlize Theron
  Чарлийз Терон
 • James McAvoy
  James McAvoy
  Джеймс Макавой
 • Sofia Boutella
  Sofia Boutella
  София Бутела
 • Bill Skarsgård
  Bill Skarsgård
  Бил Скарсгард