Атомна блондинка (2017)

6.7164 000 votes
Актьори
Charlize Theron, John Goodman, James McAvoy
Режисьор
David Leitch
Сценарист
Antony Johnston, Kurt Johnstad
Снимки
Hungary, Budapest
Жанр
Трилъри
Година
2017
Премиера в България
Държава
Германия, Швеция, САЩ, Унгария
Продължителност
1 ч 55 мин
Трейлър на Атомна блондинка (2017)
2 147
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Атомна блондинка (2017)
Берлин 1989: поради политическата нестабилност и падането на комунизма, градът е разделен на две - Източен и Западен. Съществува мрежа от двойни агенти, който принадлежат на двете части. След като контраразузнаването вече даде много жертви за да открие шпионите, но така и не успя, за да се справи със случая, наема опитния агент Lorraine Broughton.

Atomic Blonde (2017)

Най-студеният град, през най-студената есен на 1989 г., е Берлин. Крахът на комунизма наистина е неизбежна, но Студената война между суперсилите САЩ и Съветския съюз тук е достигнала своя връх. В този момент, градът е разделен, а целия свят е в политическа нестабилност. Малко преди падането на Берлинската стена, служител на МИ-6 е намерен мъртъв. Той е трябвало да внесе информация от поверителен източник за имена на всички шпиони, които работят за двете страни на Берлин (двойни агенти). В този момент, изпълнен със социални вълнения, трябва да се наеме агент, който не е свързан с разузнавателната общност в Берлин, защото нито един агент на контраразузнаването не успя да се справи с тази мисия и идентичността на британските агенти продължава да се пази в тайна.

Опитният шпионин Lorraine Broughton ще се заеме със случая. Нейната задача е да разследва убийството, което е направено от безмилостна шпионска мрежа, на която все още мотивите не са ясни. Трябва да разкрие убийството и извършителя да се изправи пред правосъдието. Тя също така трябва да направи важен документ, който съдържа самоличността на всички двойни агенти на Източен и Западен Берлин, които са предполагаемите извършители – информацията, която даде толкова много жертви и все още никой не я е открил.
За да се справи успешно с мисията си, въпреки дискомфорт с Дейвид Пърсивал, тя трябва да се обедини с него. Само чрез комбинацията от техните способности, опасността може да бъде предотвратена, която заплашва всички разузнавателни операции.
Филма е базиран на едноименния графичния роман публикуван от британеца Антъни Джонстън през 2013 г.
Други заглавия:

The Coldest City (2017)

Най-студеният град

 

Актьорски състав

 • Sofia Boutella
  Sofia Boutella
  София Бутела
 • Charlize Theron
  Charlize Theron
  Чарлийз Терон
 • James McAvoy
  James McAvoy
  Джеймс Макавой
 • Bill Skarsgård
  Bill Skarsgård
  Бил Скарсгард