Ревюта на филми

Ако желаете да публикувате ревюта на филм, трябва да се регистрирате.

Ревю на Господарка на Злото - неочаквано добър филм

Без съмнение, дори и за моя голяма изненада, Господарката на злото се оказа доста добър филм, въпреки че аудиторията му е насочена към зрителите с по-малка възраст.

Ревю за трейлър на Небостъргачът (2018)

Както всеки обичаен филм с участието на Дуейн Джонсън - лети, трепи всичко де що диша... Ето 20 смешни картинки от трейлъра, които показват плоския сюжет.

Пътуване назад във времето с Hidden Figures

История, която ще ви върне назад във времето, в епохата на 50-е и 60-е години и първите опити на САЩ в съревнованието със СССР в покоряване на космоса.

Телма: приемате своята съдба

Историята на една жена, която започва да изпитва странни и необясними чувства. Скоро разбира, че всичко това е следствие на свръхестествена сила, която принуждава Тлема да се отрече от себе си и съдбата си.

Човекът срещу машината във "Идентификация / Kill Command (2016)"

Човечеството непрекъснато се развива, правят се все повече машини, които да служат на хората. Но до къде може да стигне тази еволюция и колко по-умни могат да бъдат машините? Когато войната започне и между нея застане една жена, получовек, полуоборот, коя от двете фракции ще ѝ се довери?

Франц (2016) - цветните чувства, изразени в черно-бял филм

Това е филм, който пленява, който остава в съзнанието и очите в продължение на много часове, с убеждението, че си видял опера, която има вкус на драматичен трилър, между желаното и реалното, между спомените и живота, в който се надяваме за нещо по-добро.