Кралството на планетата на маймуните

Y: Последният мъж (2021)

Y: The Last Man
616 хил. гласа
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Diane Lane, Ben Schnetzer, Ashley Romans
Сценаристи
Eliza Clark, Pia Guerra
Снимки
Toronto, Ontario, Canada
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Y: Последният мъж (2021)
248
Абонирай се за YouTube канала ни
Загадъчна чума с неизвестен произход е унищожила всички мъжки бозайници. Йорик и неговата маймуна са единствените оцелели. Докато светът потъва в хаос, той трябва да намери приятелката си и да разбере кое го прави толкова специален.

В центъра на историята е Йорик Браун, който живее в деспотичен свят, защото всички мъжки бозайници са били унищожени. Причината за това е загадъчна чума с неизвестен произход. Той и неговата малка маймуна са единствените оцелели. Йорик трябва да достигне Вашингтон, където го очаква майка му, член на Камарата на представителите. Тя е наела агент 355 да го отведе до обезопасено място в Бостън, където ще бъде изследват от гинекологът д-р Ман. Но Йорик иска да разбере защо точно той е единствения оцелял? Не на последно място, ако наистина е единствения мъж, цялата човешка раса е застрашена. Но освен д-р Ман, много други се интересуват от Йорик. Главнокомандващият на израелския Генерален щаб е добре информиран за съществуването му и прави всичко възможно да намери последния мъж на земята.

По време на своето пътуване, той трябва да намери приятелката си, която по време на избухването на чумата, е била в Австрия. Пътуването му няма да е лесно, защото освен че е издирван от много хора, светът е потънал в хаос.