Смъртта може да почака
Scenes from a Marriage

Сцени от един семеен живот (2021)

7.3870 votes
Сезон 1
5 епизода
Актьори
Jessica Chastain, Sophia Kopera, Oscar Isaac
Сценарист
Hagai Levi
Жанр
Драма
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Сцени от един семеен живот (2021)
32
Абонирай се за YouTube канала ни
Минисериал, който разглежда любовта, омразата, моногамията, брака и развода през погледа на една обикновена двойка, която в началото смяташе връзката си за повече от перфектна.
Семейната двойка Мира (Джесика Частейн) и Джонатан (Оскар Айзък) има перфектния брак, който е пример за подражание. Изрядни и почти безупречни, те живеят като примерна двойка според социалните норми. Въпреки че и двамата са предани, любовта крие своите коварни капани. Хармоничният брак започва да се руши, след като си поставят под въпрос една крилата фраза за изпитанията на любовта. С всеки следващ ден перфектната фасада изчезва. Изминават няколко години, през които ги обливат вълни от смесица от омраза, любов, желание, конфликт и неизказани чувства. Двамата влюбени неизбежно се насочват към развод. Но точно преди него искат да изяснят, какво всъщност означава любовта и бракът?

С участието на

  • Jessica Chastain
    Jessica Chastain
    Джесика Частейн
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички