Диада

Само убийства в сградата Сезон 3 (2023)

Only Murders in the Building
8.1134 хил. гласа
Сезон 3
10 епизода
Актьори
Steve Martin, Selena Gomez, Martin Short
Сценаристи
John Hoffman, Steve Martin
Снимки
New York City, New York, USA
Жанр
Драма, Комедия, Криминален
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Само убийства в сградата Сезон 3 (2023)
300
Абонирай се за YouTube канала ни
В сезон 3 главния актьор в театър умира пред публиката, а подозренията пада върху Чарлс, който съвсем скоро стана известен с детективските си умения.

За триото на подкаста Истинско престъпление няма почивка. Съвсем наскоро Мейбъл (Селена Гомес), Чарлз и Оливър успяха да разгадаят мистерията на убийството на Бъни, бивши управител на нюйоркския жилищен комплекс Аркония и да осъдят истинския убиец.

Изминало е една година, през която не са се сблъскали с нито един вълнуващ случай, година в която се отдават да заслужена почивка. Това изведнъж се променя, когато тримата приятели вече са замесени в друг случай на убийство. Оливър получава шанс най-накрая да работи като режисьор за пиеса на Бродуей. На бляскавата премиера обаче се случва трагичен инцидент. Главният актьор Бен внезапно припада. Той умира пред очите на публиката. За смъртта обаче не е намерена естествена причина, поради което бързо се стига до извода, че някой го е убил. Фактът, че преди това той е участвал в спор с Чарлз, който не е знаел тайната му, не го прави невинен. Подозренията падат върху Чарлз. Без да се бавят повече, те се залавят с ново разследване, в която разкриват шокиращи факти. Кой всъщност е бил Бен и какви мръсни тайни все още се крият в сенките на бляскавия Бродуей? Изглежда че убиецът е някой от участващите в подготовката на представлението. Трилото започва да рови дълбоко в актьорския състав от театрални изпълнители, където наред с големите таланти и силни характери намира още по-смразяващи тайни.  

Сезони

  1. Само убийства в сградата (2021)
    Само убийства в сградата (2021)
  2. Само убийства в сградата Сезон 2 (2022)
    Само убийства в сградата Сезон 2 (2022)
  3. Само убийства в сградата Сезон 3 (2023)
    Само убийства в сградата Сезон 3 (2023)