Том и Джери

Лошо момиче (2019)

Актьори
Любомира Башева, Станислава Армутлиева
Режисьор
Мариан Вълев
Сценарист
Мариан Вълев
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера в България
Трейлър на Лошо момиче (2019)
25 938
Абонирай се за YouTube канала ни
В опит да вкуси нещо ново и вземе живота си в свои ръце, младата Жанета изоставя славата в спорта и своята майка. Тя търси щастие в наркотиците и пари с неприлична професия, докато всичко това излиза от нейния контрол.

Жанета тренира художествена гимнастика и дори може да се похвали с успехи в спорта. Но само с това не може да се затвори кръгът на нейния перфектен живот. Фактът, че е безработна, променя много неща: докато тя тренира усилено, то други притежават много повече пари, правейки нещо доста по-лесно: стриптийз и танци. Тези мисли дават начало на един труден и дълбоко емоционален период, в който е поставена през голям избор. Всеки човек сам избира в какво да се превърне, но за пътя който е избрала, няма обратна посока. Прекалено бързо и с резки темпове, тя се превръща в най-големия си враг.

Потопена в нов свят на нощни клубове, приемане на наркотици и замяна на успехите с парите, проблемите са неизбежни – скоро става жертва и на насилие. Дали това е само малка спънка или една от многото причини, да се върне в скучната художествена гимнастика? Вкусила и от двете, единствено тя може да реши, как да продължи.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички