Сняг вали / Let It Snow (2019)

5.814 310 votes
Актьори
Isabela Merced, Odeya Rush, Shameik Moore
Режисьор
Luke Snellin
Сценарист
Victoria Strouse, Laura Solon
Жанр
Комедия
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Сняг вали / Let It Snow (2019)
1 993
Абонирай се за YouTube канала ни
Коледа в американски град Грейтаун: докато улиците са снежни и непроходими, няколко гимназисти ще открият нови приятелства, любовта и бъдещето...

Всеки иска сняг по време на Коледа, но след като зимата идва с такава сила, че почти унищожава празничното настроение. Обилния снеговалеж навява хаос с дебелата си покривка. Трима души са изненадани от времето: пътуването на Джули е прекъснато от бурята и тя прави изненадващо запознанството. От друга страна, Тобин и приятелите му по невнимание затъват в снежна пряспа, от която няма измъкване, в близост до Waffle House, където мажоретки репетират хореографията. От своя страна Ади, се опитва да преодолее раздялата с гаджето.

Let it Snow се основава на книгата Let it Snow: Three Holiday Romances, написана от американските автори Джон Грийн, Лорън Миракъл, и Морийн Джонсън през 2008 г.

Тримата писатели написаха произведенията си, като три отделни истории по време на буря, но съответните действия във на всяка история се припокриват отново и отново – идеалния шаблон за филм.

Докато двамата автори на тийнейджърската книга са доста неизвестни, третият Джон Грийн вече може да се радва на голяма популярност и слава.