Аквамен 2 и изгубеното кралство

Intergalactic (2021)

Intergalactic
4.62.7 хил. гласа
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Savannah Steyn, Natasha O'Keeffe, Imogen Daines
Сценаристи
Laura Grace, Julie Gearey
Снимки
Tabernas desert, Spain
Жанр
Sci-Fi, Драма
Година
Премиера
Държава
Англия
Трейлър на Intergalactic (2021)
123
Абонирай се за YouTube канала ни
През 2143 г. служителката на реда Аш е несправедливо осъдена на затвор в друга планета, но по време на пътуването си избухва бунт и космическия кораб е вече в ръцете на затворниците. Принудена да пилотира, с времето започва да разбира, че докато е служила на властта, не е виждала тъмната ѝ страна.

На Земята са се случили драстични промени, поради което населението се управлява от една глобална власт. Но не всеки иска да бъде под това управление и тези които се изправят срещу властта, биват осъждани.

Аш е полицайка и космически пилот, която e наказана за предателство, което не е извършила. След като е осъдена на затвор в затворническа колония на отдалечена планета, целият ѝ живот се срива. Майка ѝ Ребека, която е директор на Агенцията за галактическа сигурност Commonworld, също не може да ѝ помогне. По време на пътуването обаче се случва инцидент, който има фатални последици за бъдещето на всички пътници: затворниците, които не искат да изпълняват заповедите на властта, убиват екипажа и поемат контрол над космическия кораб. За да достигна желаната дестинация Аркадия, те имат нужда от Аш, защото тя е единствената на борда, която може да лети с космическия кораб. Разкъсвана между чувството за отговорност и стремежа към свобода, тя се присъединява към смел план, като същевременно лети с престъпниците из галактиката.

Перфектния живот на Ребека се разпада, след като разбира, че единствената ѝ дъщеря е отвлечена. Бенедикт е директора, който поддържа световния авторитет на властта и един от най-блестящите умове на времето. Той иска да направи всичко необходимо, за да залови кораба с престъпниците.

По време на пътешествието си в космоса, екипажът ще се бори, ще се влюбва и ще претърпи неочаквано предателство. Но малко по малко те осъзнават, че колкото по-далеч от Земята отиват, толкова по-близо са до откриването на отговора, всъщност кои са те?