Черната вдовица

Христо (2016)

7.360 votes
Актьори
Dimitar Krumov, Lyubomir Neikov, Stefan Mavrodiyev
Режисьор
Todor Matsanov, Grigor Lefterov
Сценарист
Grigor Lefterov
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера в България
Държава
България
Продължителност
1 ч 40 мин
724
Христо е бездомник, оцеляването на който зависи единствено от работата му. Той знае, че ако я загуби, отново попада на улицата. Когато това се случва, той преминава през най-трудния си период, след който обаче, съдбата ще го постави през избора на живота му.
Режисьорите Тодор Мацанов и Григор Лефтеров ще бъдат едновременно и актьори в своя филм “Христо”.
Христо е бездомник, който въпреки това е решен да не се отказва от идеята, че може да има нормален живот, както всеки обикновен човек. Той дава всичко от себе си за това и по-нищо прилича на човек без дом: добре знае, че всичко в нашия свят се купува с пари и единственото, което му трябва е добра работа, след това квартира…
Въпреки положените усилия, случва се най-лошото – да остане без работа. Принуден е отново да скита по улиците, а търсенето на работа не му напуска мислите.
През зимния период преживяването му става още по-трудно. Неговите изпитания толкова се увеличават, че в един момент изпада в ситуация в която едвам не убива човек, за да му вземе работното място. Преминава през този труден момент и живота му отново се стабилизира, но сега попада в още по-трудна ситуация: дали да спаси живота на най-добрия си приятел или отново да остане без работа?
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички