Аквамен 2 и изгубеното кралство

Кобра Кай (2021) Сезон 4

Cobra Kai
8.5200 хил. гласа
Сезон 4
10 епизода
Актьори
Ralph Macchio, Xolo Maridueña, William Zabka
Сценаристи
Jon Hurwitz, Josh Heald
Снимки
Los Angeles, USA
Жанр
Драма, Екшън, Комедия
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Кобра Кай (2021) Сезон 4
1 411
Абонирай се за YouTube канала ни
В четвъртия сезон бившите съперници Джони и Даниел ще заровят томахавките, за да се обединят срещу гадния Джон Крийз, който е превзел клуба Кобра Кай и насажда омраза в учениците.

Какво се случи до момента? Сериала започна с бившият училищен побойник Джони е напълно разорен и решава намери смисъл живота си, като възроди доджо карате клуба, в който е тренирал Кобра Кай. На пътя му застава неговия стар противник Даниел, който е претърпял десетки загуби от учениците на Кобра Кай и за да отмъсти на клуба иска да провали плановете му.

Във втория сезон виждаме значителни успехи на клуба, но враждата между двамата се изостря. Освен това се появява бившия сенсей на доджото Джон Крийз, който въплъщава мотото “Удари пръв, удари силно, без милост”. Джон отваря свой клуб, за да учи по-добри ценности.

В третия сезон Крийз вече е превзел Кобра Кай клуба, който Джон може да си го върне единствено с подкрепата на стария си враг Даниел.

В четвъртия сезон бившите съперници Джони и Даниел трябва да заровят томахавките, за да сложат веднъж за винаги край на гадния Джон Крийз. Заедно те обучават ученици по карате за предстоящия турнир. Но личните им конфликти изострят борбата с безмилостния Кобра Кай извън ринга на турнира.

Междувременно Крийз се подготвя за война срещу противниците си, като разпалва омраза в учениците към клуба на своите опоненти. Той се обръща за помощ и към стар другар, с който е служил във Виетнамската война и който му е помагал и за предишни отмъщения: Тери Силвър.

Живота на Джони се усложнява не само в професионален план, но и в личен – по-конкретно той се оказва между два стола. След като най-накрая се сближи с майката на Мигел, в живота му отново се появява детска му любов Али.

Сезони

  1. Кобра Кай (2021) Сезон 4
    Кобра Кай (2021) Сезон 4
  2. Кобра Кай (2022) Сезон 5
    Кобра Кай (2022) Сезон 5
  3. Кобра Кай (2023) Последен Сезон 6
    Кобра Кай (2023) Последен Сезон 6