Кунг-фу панда 4

Звярът (2022)

Beast
5.639 хил. гласа
Актьори
Liyabuya Gongo, Daniel Hadebe, Martin Munro
Режисьор
Baltasar Kormákur
Сценаристи
Jaime Primak Sullivan, Ryan Engle
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Трилър
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Исландия
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на Звярът (2022)
3 164
Абонирай се за YouTube канала ни
Баща и двете му дъщери прекарват няколко дена в савана. Почивката им се превръща в борба за оцеляване, след като са нападнати от лъв.

Д-р Нейт (Идрис Елба) се завръща в Южна Африка, мястото на което е срещнал покойната си съпруга. Той иска да осъществи отдавна планираната почивка с двете си дъщери и отново да се сближи с тях. Той ги завежда в природен резерват, управляван от негов стар приятел. Но това, което е планирано като релаксираща почивка и пътуване в миналото, бързо се превръща в кошмар, когато отмъстителен лъв започва да ги преследва. Белязан от травматични преживявания с бракониери, за лъвът всеки човек е заплаха и следователно е цел, която трябва да бъде премахната. Но поведението му не изглежда като на обикновено животно. Ще успее ли младото семейство да стигне до безопасно място?

Трилър за оцеляване, който се очаква да бъде по подобен начин като Опасни води. Вместо акула обаче заплахата е лъв, който преследва баща и двете му дъщери в саваната. Счита се, че хората са на върха на хранителната верига, но един свръхголям и див лъв е на друго мнение и иска да го докаже, като избира д-р Нейт Самюълс за своя жертва.

С участието на

  • Idris Elba
    Idris Elba
    Идрис Елба