Лоши момчета 4: Всичко или нищо

65 Филмът (2023)

5.489 хил. гласа
Актьори
Adam Driver, Chloe Coleman, Ariana Greenblatt
Режисьори
Bryan Woods, Scott Beck
Сценаристи
Bryan Woods, Scott Beck
Снимки
New Orleans, Louisiana, USA
Жанр
Sci-Fi, Драма, Приключенски, Трилър
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на 65 Филмът (2023)
3 029
Абонирай се за YouTube канала ни
След фатална катастрофа астронавтът Майлс се оказва на непозната планета, която всъщност е Земята преди 65 милиона година, защото е пътува през времето. Той е изправен в борба за оцеляване срещу динозаврите.
Астронавтът Майлс (Адам Драйвър) заедно с малко момиче пътува в необятното космическо пространство, но технически проблеми го принуждават да извърши аварийно кацане на непозната планета. След фатална катастрофа те оживяват като по чудо, но нямат особено много време за радост, защото оцеляването в тази враждебна среда не изглежда толкова лесно. Скро Майлс осъзнава, че планетата не е толкова извънземна, а представлява праисторическа версия на Земята и непознатото място е всъщност Земята преди 65 милиона години. Той трябва да се сблъска с войнствените обитатели на този “нов” свят. Дивата природа е изключително опасна: за праисторическите същества като динозаврите той не е нищо повече от следващата храна. Започва ожесточена борба за оцеляване, от която има само един изход: да се измъкнем оттук възможно най-бързо. Заедно с малкото момиче Коа, той се опитва да намери пътя към дома. Но зад всяко дърво в непознатия терен дебне опасност. С помощта на лазер и футуристичен арсенал от оръжия пилотът на космически кораб, заседнал в миналото, трябва да защити себе си и момичето от гигантските гущери и да открие как да се върне в дома си в настоящето.

Научно-фантастичният трилър е режисиран и написан от Скот Бек и Брайън Уудс, които преди това създадоха сценария на Нито звук. Снимките на праисторическата планета са направени в Ню Орлиънс през зимата на 2020 г.

Главният актьор Адам Драйвър е бил американски морски пехотинец, преди да стане актьор и за първи път използва оръжейното обучение от предишната си кариера за екшън филма.