Снежанка и ловецът 2 (2016)

6.183 410 votes
Актьори
Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Emily Blunt
Режисьор
Cedric Nicolas-Troyan
Сценарист
Craig Mazin, Evan Spiliotopoulos
Снимки
UK, England, Surrey, Waverley Abbey
Жанр
Приключенски, Фантастика
Година
2016
Премиера в България
22 Април 2016
Държава
USA
Продължителност
114 мин.
Трейлър на Снежанка и ловецът 2 (2016)
4 / 5 - 3 vots
3390
12
1
Като две зли ледени кралици, искат да завладеят света, срещу тях се опълчват двама ренегати - ловецът Ерик, който помага на Фрея да победи сестра си и любовницата му Сара.
Ловецът: Ледената война

Действията на филма се развиват преди събитията в „Снежанка и ловецът”. Когато сърцето на принцеса Фрея е разбито, тя се оттегля в свое ледено царство, без сестра си кралица Равена. Тук тя използва своите магически способности, като превръща враговете си в лед, а също така обучава легион от безмилостни бойци. Двама души от войските – Ерик и Сара не могат да затворят сърцата си от любовта между тях, което е нарушение на заповедите на Фрея и няма да остане без последствия. След унищожаването на Равена, в което най-вече участва Ерик, Фрея иска да вземе магическо й огледало. Но след като научва това, тя разбира, че може да съживи сестра си, като я извлече от света на мъртвите. Но какво ще й струва това?

Плакати

the-huntsman-winters-war-2016 the-huntsman-winters-war-2016-emily-blunt the-huntsman-winters-war-2016-chris-hemsworth-jessica-chastain the-huntsman-winters-war-2016-chris-hemsworth the-huntsman-winters-war-2016-charlize-theron the-huntsman-winters-war-2016-jessica-chastain

Главни актьори
 • Chris Hemsworth
  Chris Hemsworth
  Крис Хемсуърт
 • Charlize Theron
  Charlize Theron
  Чарлийз Терон
 • Liam Neeson
  Liam Neeson
  Лиъм Нийсън
 • Jessica Chastain
  Jessica Chastain
  Джесика Частейн
Добави ревю