Рая и последният дракон
The Forest

Гората / The Forest (2016)

4.840 180 votes
Актьори
Stephanie Vogt, Eoin Macken, Natalie Dormer
Режисьор
Jason Zada
Сценарист
Sarah Cornwell, Nick Antosca
Снимки
Serbia, Tara National Forest
Жанр
Ужаси
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 33 мин
1 570
Джес заедно с двама приятели, трябва да отиде до една мистериозна гора, за която се чуват ужасни неща, за да намери изчезналата си близначка. През тъмна криволичеща пътека, ще срещне много измъчени души, но трябва да достъгне средата на гората.
Sara и близначката й Джес имат специална връзка и всяка от тях чувстват когато нещо не е наред с другата. Така че Сара е разтревожена, когато усеща, че сестра й се нуждае от помощ. Тя открива, че Джес е пътувала до Япония и е посетила мистериозна гора, в която стотици хора всяка година слагат края на живота си. За тази гора се носят слуховете, че е обитавана от духовете нощите, през които са умирали хора. Въпреки всички предупреждения, тя заедно с един приятел и екскурзовод, потегля към тази зловеща гора, за да открие мистериозно изчезналата си близначка. Тям тя намира няколко разгневени души по криволи чашата тъмна пътека, но те не са достатъчни да я спрат да отиде в сърцето на гората, за да разбере мрачната истина.
Слоган

Всеки идва тук, но никой не намира изход

Когато страхът започва да расте

С участието на

  • Natalie Dormer
    Natalie Dormer
    Натали Дормър
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички