Програми за всичко каквото ти трябва. Ако ти трябва програма , попитай тук и ще ти намери. Програми за филми, музика, скайп, winamp и ще много други

Програма за снимане не монитора на компютъра CamStudio

С тази програма може да заснемете всичко което правите на компютъра, обикновено се ползва от геймъри, които искат да покажа колко са добри в любимата си игра. Също е подходяща ако искате да покажете на приятел как да си инсталира програма, видео уроци и други.

camstudio

 

Флаш менюта с Flash Menu Labs

flashmenulabs

Тази програма е подходяща за тези които имат статичен сайт с малки възможности и нямат друг начин да си добавят менюта освен Фалш. Ако нямате познания в HTML, CSS и JS, не можете само да си поставите готови менюта, защото нямате познания в увеб кодовете, това е една доста добра алтернатива

Skype

skypeСкайп е сред най-известните програми за разговор и чат. С нея може да говорите в цял свят, като единствен недостатък в този случай, е че ако абонатът Ви има лоша връзка с интернет, то разговора няма да е качествен. За да чатите в скайп, не е нужно особено голям трагик.

Internet Explorer

internet-explorerТова е един от първите и най-популярни уеб браузър, известен с краткото име IE. Тъй като той е изработен от Microsoft, идва заедно с операционната система. Като всеки модерен браузър той също разполага с удобно функции. В него може да отваряте не само линкове, но и уеб адреси, които не са линкове. Когато ги маркирате и кликнете с десен бутон, има опция да отворите адреса. По подобен начин може да търсите в гугъл, бинг и други търсачки.

Samsung New PC Studio

samsung-new-pc-studio

Samsung PC Studio е инструмент, който свързва всичко, което се съхранява в телефона с компютъра Ви, като позволява да синхронизирате, архивирате и трансфер на файлове от едно устройство към друго с лекота.

Вашият телефон запаметява някои наистина важна информация: календар, снимки, съобщения, видео, документи.  Samsung New PC Studio е официален инструмент за телефони Samsung, който Ви позволява да управлявате и съхранявате копие на цялата информация и файловете от телефона в компютъра Ви.

Adobe Photoshop CS6

Adobe-Photoshop-CS6

Фотошоп е професионална програма за обработка и създаване на изображения. В тази тема ще споменем няколко от най-елементарните функции на Adobe Photoshop, които биха били полезни за всеки, който никога не се е занимавал с обработка на изображения.

VLC media player

VLC media playerСлучвало ли Ви се е да не можете да си пуснете филма, защото плаъра ви не разпознава кодеците или файла? Ако искате плейър, с вградени кодеци и никога да не се занимавате с инсталиране на такива, VLC е вашия плеър.

RealPlayer Plus

RealPlayer PlusТова е премиум версия на RealPlayer, който Ви позволява да направите много повече с вашите музика, видео и снимки.

KMPlayer

kmplayerKMP е универсален мултимедиен плейър, който може да възпроизвежда различни видове формати. Без никакви отделни кодеци,Вие сте в състояние да гледате всякакви мултимедийни файлове, защото KMP има свой собствен вътрешен Codec

Datum Memory Booster 1.8.3.1833

Няма съмнение, че RAM паметта е един от най-важните части на вашата система и ако тя работи добре и на високо ниво цялата система ще бъде по-стабилно и по-бързо.  Един от най-простите начини за подобряване на функционирането е да се използва Datum Booster за оптимизиране на вашия RAM.  По този начин, със сигурност ще се подобри стабилността и скоростта на вашия компютър.

Веднага трябва да кажем, че това е малко по-различна програма от другите, които се използват за оптимизиране на RAM.  Този инструмент разчита заявките към RAM паметта и я почиства, когато съответните процеси престанат да работя

Google Chrome

google-chrome

Google Chrome определено заслужава позицията си на браузъра, за да се справям. Изключителните характеристики на Chrome, като мениджър за свалянето, режим "инкогнито" браузване и маркер синхронизиране, вече се го открояват от останалите.  Във версия 20, се добавя нови функции, които го правят още по-лесен за употреба.

7zip архиватор

7-zipАрхивира и разархивира всички познати формати, по-голяма степен на компресия от winrar, напълно задължително, тъй като все повече файлове като се теглят от интернет са със 7z формат

Wondershare Flash Gallery Factory Deluxe

шаблони

 

Готови тематични шаблони: коледа, сватба, пролет и универсални

Галерия и слайшоу на снимки

Анимирани ефекти както на PowerPoint

Добавяне на музика

Wondershare Video Converter

Wondershare Video Converter

 

Конвертиране на видео в различни формати, които може да ги поставите  в различни устройства - телефони, Ipod, pPhone и други. Програмата има красив интерфейс, в който може да се влюбите, а качеството и бързината  са отлични.

 

Програма за снимане на екрана

Запис-на-видео

Запис на клип на всичко което правиш на компютъра. Директен запис на звук от Winamp или всяка друга програма. Високо качество на клипа, без НИКАКВО насичане! Най-добрата за запис на видео, но не и най-известната.

 

Free MP3 Cutter

Представяме най-лесната и популярна програма за изрязване на песни. Само с няколко клика може да изречете част от песента. Като един от недостатъците е, че не може да изрязва голям песни, като например техно миксове които траят с часове.

 

Free-MP3-CutterDemo