Datum Memory Booster 1.8.3.1833

Няма съмнение, че RAM паметта е един от най-важните части на вашата система и ако тя работи добре и на високо ниво цялата система ще бъде по-стабилно и по-бързо.  Един от най-простите начини за подобряване на функционирането е да се използва Datum Booster за оптимизиране на вашия RAM.  По този начин, със сигурност ще се подобри стабилността и скоростта на вашия компютър.

Веднага трябва да кажем, че това е малко по-различна програма от другите, които се използват за оптимизиране на RAM.  Този инструмент разчита заявките към RAM паметта и я почиства, когато съответните процеси престанат да работят.

Програма използва RAM паметта, процесора, виртуална памет (pagefile). С нея може да дефрагментирате паметта незабавно. Обикновено, оптимизирането на паметта отнема само няколко секунди, а допълнителните опции могат да бъдат намерени в настройките на програмата.

Тази програма може да се стартира с Windows и ще бъдете в състояние да избирате между три различни опции за оптимизация. Това са: интелигентна оптимизация на паметта, автоматична оптимизация на паметта в предварително зададен интервал и автоматично оптимизиране.

Datum Memory Booster е доста полезно приложение и ще откриете, че това е лесен за използване.  В случай, че се сблъскате с някакви проблеми, ще бъде в състояние да погледнете в помощната секция, където вие ще бъдете в състояние да намери решение.  Въпреки, че не разполага с дълъг списък от функции, тази програма може да бъде много полезна за хора, които търсят начини за подобряване на функционирането на тяхната система.

 

Datum-Memory-Booster-1.8.3.1833