Samsung New PC Studio

Извлечете максимума от вашия Samsung!

 

Samsung PC Studio е инструмент, който свързва всичко, което се съхранява в телефона с компютъра Ви, като позволява да синхронизирате, архивирате и трансфер на файлове от едно устройство към друго с лекота.

Вашият телефон запаметява някои наистина важна информация: календар, снимки, съобщения, видео, документи.  Samsung New PC Studio е официален инструмент за телефони Samsung, който Ви позволява да управлявате и съхранявате копие на цялата информация и файловете от телефона в компютъра Ви.

Използването на Samsung New PC Studio е изключително лесно. Щом свържете телефона към компютъра, може да видите съдържанието на телефона. Можете да прехвърляте снимки, музика и видео клипове. Можете също така да публикуват съдържание в интернет чрез използването на онлайн услуги като Flickr , YouTube или Facebook. Програмата може да  актуализира календара на телефона и да синхронизира Вашите контакти, срещи и събития, съхранени в Outlook. Гладкия външен вид има изобилие от помощни материал, които правят използването му удоволствие. Ако имате мобилен телефон Samsung, Вие няма да може да живеете без  Samsung PC Studio New

samsung-new-pc-studio

samsung-new-pc-studio2

samsung-new-pc-studio3