Програма за снимане на екрана

 

Официален сайт

http://www.flashbackrecorder.com

 

Запис на клип на всичко което правиш на компютъра. Директен запис на звук от Winamp или всяка друга програма. Високо качество на клипа, без НИКАКВО насичане! Най-добрата за запис, но не и най-известната.

 

За BB FlashBack Pro

BB FlashBack има предимство пред други подобни записващи екрана програми с това, че може да записва видеото в различни формати и дава възможност за добавяне на всички видове текст, изображения и звук. Тя дава възможност да снимате само част от екрана, а не целия. Друго ключово предимство е че може да управлявате записа с клавиатурата (старт, стоп, пауза.. ). По този начин не е необходимо да използвате мишката, както и да отваряте самата програма. Това е рекордер на екран с всички необходими функции. Може дори докато снимате клип, а програмата да записва и звука, който се възпроизведа през аудио картата – това е голямо пресмятано. Без значение дали слушате музика от ютуб, winamp, звукът се записва. Също разполага с възможност да редактирате клипа, да му добавите картинки, музика и да го експортирате в различни формати.

 

Нещо повече за програмата

Едно от предимствата на тази програма е, че при запис няма никакви насичане на клипа. Това е важно, защото при компютри със слаби параметри, обработката на записа изисква много ресурси и видеото се оказва некачествено. Получава се доста гадно с програмите Camstudio и Camtasia при които клипове насича и понякога не може да се види мишката къде е и къде се клика. Другото предимство е записа на игри, клипове и други програми които силно натоварват компютъра. При тях дори и процесора да е с висока честота, при някои игри пак е възможно насичане и като я качих в тубата, ще има едни куп коментари: „Ууу ти клип не можеш да снимаш” а всъщност всички карат със гадната Camtasia (която има други предимства).

Инсталиране

Install 1Install 2Install 3

Install 4Install 5Install 6

Install 7Install 8Install 9

Активиране

Активиране

 

 

 

Запис на видео

Запис-на-видео Запис-на-видео2 Запис-на-видео3

Запис-на-видео4Запис-на-видео5Запис-на-видео6

Запис-на-видео7

Запис-на-видео8

Запис на AVI файл

Запис-на-AVI Запис-на-AVI-файлЗапис-на-AVI2

Запис-на-AVI5Запис-на-AVI3 Запис-на-AVI4

 

Преглед Запис-на-AVI6