Wondershare Video Converter

 

Официален сайт

Wondershare Video Converter

 

Конвертиране на видео в различни формати, които може да ги поставите в различни устройства – телефони, Ipod, pPhone и други

 

 

Wondershare Video Converter

 

Wondershare Video Converter

 

 

 

 

Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
АБОНИРАНЕ23k
Wondershare Video Converter
699
0
0

 

 

Wondershare е леснa за използване програма, която може да служи за видео конвертор или начин с който може да украси и направи видео клипове и да ги качиш в youtube или vbox. Тя ви помага да бързо да конвертирате всяко видео или от всеки видео формат, да направи съвместим с всички устройства. Освен конвертиране, програмата има функции за украсяване на видео клиповете, както и изрязване, завъртане, сливане, водни знаци и т.н. за да направи вашите видеоклипове уникални и стилни.

 

Основните характеристики на Wondershare Video Converter:

 

 1. Конвертиране на всички популярни видео формати, към MPEG,
  1. 3GP,
  2. AVI,
  3. AVI в MP4,
  4. MOV,
  5. AVI,
  6. MKV към AVI,
  7. MP4 AVI и повече

 

 1. Изберете видео и субтитри: Изберете вашия любим видео запис и му приложете субтитри с Plug-In SRT, ASS, SSA, който добавя към изходното видео. Опции за промяна на шрифта, цвета, размера и т.н.
 1. Многоезичен поддръжка: Налични на английски, френски, немски, испански, италиански, японски и португалски. Така, че можете да лесно и бързо да конвертирате вашите видео файлове без никакви усилия. Програмата непрекъснато се развива и е възможно в бъдеще да има повече езикови пакети.
 1. Бутон за теглене от YouTube. Smart бутона Download ще се появи автоматично, когато гледате на видео в YouTube на всеки браузър. Просто кликнете върху този бутон и видео започва да се тегли на вашия компютър, което ви позволява да изтеглите интересни видеоклипове от YouTube.

 

Това е еден отличен видео конвертор и много лесен за използване. Харесва ми поддръжката на CUDA и качеството на видеото. А какво е CUDA – модел компютърна платформа изобретен от NVIDIA. Тя дава възможност за драстичното повишение на производителността на компютъра чрез овладяване на силата на графичния процесор (GPU).