Блейд Рънър 2 / Blade Runner 2049 (2017)

8.2239 780 votes
Актьори
Jared Leto, Ryan Gosling, Ana de Armas
Режисьор
Denis Villeneuve
Сценарист
Ridley Scott, Philip K. Dick
Снимки
Hungary, Budapest
Жанр
Sci-Fi
Година
2017
Премиера в България
06 Октомври 2017
Държава
USA, UK, Canada
Продължителност
163 мин.
Блейд Рънър 2 (2017) Трейлър
Блейд Рънър 2 / Blade Runner 2049 (2017)
5 / 5 - 4 vots
2741
14
2
Присъединете се към YouTube канала ни
Блейд Рънър 2 (2017) Трейлър
Офицер от полицията на Лос Анджелис разкрива дълго погребана тайна, която може да потопи света в хаос. Това откритие го подтиква да намери, Рик Декард, който се води за изчезнал от 30 години.
Продължение на култовия филм “Блейд Рънър” от 1982 г. Режисьора на първия предшественик е Ридли Скот, също е свързан с втория филм. Филма се развива десетилетия след края на първата част. Последния път когато виняхме Рик Декард, бе на полета на Лос Анджелис през 2019 г. От тогава никой не го е виждал. Въпреки това, някои хора имат интереси свързани с него и едно ченге започва да го търси. Полицейско управление на Лос Анджелис открива тайна, която е била погребана в продължение на много години и има потенциал да доведе обществото до хаос. Техните изследвания ще доведат до легендарния Рик Декард, който е в неизвестност в продължение на 30 години.

Декарт решава да се изправи срещу социалните стереотипи. В новия човешкия свят андроидите искат да завземат властта.  Техните собствени роботи, ще се обърнат срещу хората. За да се защити човечеството, са изпратени специални ловци, но и за тях мисията се оказва непосилна. Това не е изненадващо тъй като машините са станали по-бързи и силни.

Филма ще бъде чудесен подарък за фенове на предишната част и всички, които желаят да погледат в бъдещето на съвременния свят, на най-модерните иновации, под различна гледна точка.

Добави ревю