Дедпул и Върколака

Падингтън в Перу (2024)

Paddington in Peru
Актьори
Olivia Colman, Antonio Banderas, Emily Mortimer
Режисьор
Dougal Wilson
Сценаристи
Michael Bond, Mark Burton
Снимки
Peru
Жанр
Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държави
Англия, Франция
Трейлър на Падингтън в Перу (2024)
24
Абонирай се за YouTube канала ни
Падингтън потегля към Перу с човешкото си семейство, за да навести своята леля. Но една мистерия ще отвежда чак до Амазонка.

Падингтън разказва за приключенията на малко мече, което е запалено по всичко британско дотолкова, че решава да отиде в Лондон, за да търси дом. Когато обаче се оказва изгубен и сам на гара Падингтън, той започва да осъзнава, че градът не е такъв, какъвто си го е представял.

Положението му обаче се променя, когато среща милото семейство Браун, вниманието на което е привлечено от надписа на него: “Моля, погрижете се за това мече. Благодаря”.  Семейство Браун го приемат за известно време.

Тъкмо изглежда, че късметът му се е обърнал към по-добро, но всичко се променя към по-лошо, когато това рядко срещано малко мече попада в полезрението на човек, който го иска за своята зоологическа градина.

В третата част новото приключение на Падингтън е съвсем близо. Мечето вече няколко пъти е хвърляло живота на семейство Браун в хаос, дали и този пътя няма да се получи същото? В каква бъркотия ще се забърка този път? Падингтън иска да се върне в стария си до в Перу. Той и Браун искат да посетят леля му Луси. Но една мистерия ги отвежда в тропическите гори на Амазонка и в планините.

Всички части

  1. Падингтън (2014)
    Падингтън (2014)
  2. Падингтън 2 (2017)
    Падингтън 2 (2017)
  3. Падингтън в Перу (2024)
    Падингтън в Перу (2024)