Филми с Робърт Де Ниро

Робърт Де Ниро
Robert De Niro
За първи път ще видим произхода на емблематичната личност, позната като най-големия враг на Брус Уейн / Батман. Проследява се отблизо живота Артър Флек, човек с психични проблеми, който ще преживее поредица от събития, които ще го накарат да стане един от големите злодеи на DC Comics. Принцът на престъпността ще пресече пътя на Томас Уейн и ще се доближи до сина му, бъдещия "Черен рицар".
Питър е дете, което е принудено да напусне стаята си, защото неговият наскоро дошъл дядо, трябва да се настани там. Единствената възможност да се върне в любимата си стая е да обяви война на дядо си.
Филмова адаптация на бестселъра на Чарлз Бранд за убиеца Франк Шийран (Ирландецът) и неговите многобройни мафиотски убийства. Твърди се, че е участвал в убийството на Джими Хофа, който е известен като лидер на американския съюз на шофьори.
Каква ще бъде първата среща на дядо купонджия със неговия срамежлив внук. Докато внука му иска да се ожени и да гради карира, дядо му е намислил нещо далеч по-вълнуващо – див купон с много мацки.
Филма за Роберто Дюран, който носи псевдонима „Ръце от камък”. Легендарния боксьор се завръща на ринга на 50 години с тази разлика, че е станал още по-силен.
Джаки е комик, който е осъден и изпратен в старчески приют. Много скоро ще бъде сватбата на племенницата му, а той не може да присъства не нея. Джаки бързо грабне вниманието на всички в приюта, с цел да се издигни и някой да му помогна да отиде на сватбата.

Едно момиче създава успешен сайт за мода и следващата й стъпка е да си намери добър работодател. Но за „неин късмет” тя попада на човек на 70 годни, който някога е имал успешен бизнес и трябва да я напътства в съвременния свят, който той не познава.

Биографичен филм за Joy - жена която прави всичко по силите си за да реализира своите мечти и разгърне предприемаческия си дух.

Вон е дребен престъпник, който спешно се нуждае от $ 300 000 за животоспасяваща операция за дъщеря му. Първоначално иска пари от неговия шеф, но той му отказва. Единствения начин, който намира е да направи обир. Той и негов приятел, решават да направят бърз обир на казиното, но както всяко прибързано действие, така и това няма да мине толкова гладко.
Джак трябва да пренесе една чанта в модел, в които ще го чака бос на мафията. Когато се озовава там изглежда, че го  очакват прекалено много хора.