Лигата на справедливостта на Зак Снайдър
Dirty Grandpa

Ох, на дядо! (2016)

5.9114 630 votes
Актьори
Zac Efron, Robert De Niro, Zoey Deutch
Режисьор
Dan Mazer
Сценарист
John Phillips
Снимки
USA, Georgia, Atlanta, Riverside
Жанр
Комедия
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Ох, на дядо! (2016)
38 699
Абонирай се за YouTube канала ни
Каква ще бъде първата среща на дядо купонджия със неговия срамежлив внук. Докато внука му иска да се ожени и да гради карира, дядо му е намислил нещо далеч по-вълнуващо – див купон с много мацки.
След смъртта на му е дошло времето, в което пенсионера Дик да започне да мисли само за себе си. Съпруга му е оставила благословението си, което би трябвало да го спре, но на дали. Дик се е превърнал в женкар, пияница, който обича да ходи по купони с далеч по-млади от него и да се забавлява. Никой не може да го отклони от това, а сега като по-възрастен, той иска да научи внука си Jason, как да се забавлява, като отидат във Флорида. От друга стана на Jason е на път да се ожени за дъщерята на шефа си и да стане партньор в адвокатска кантора. Ни когато дядо му Дик решава да придружи Jason по време на неговата ваканция, бракът му е поставен през сериозни проблеми. Дик иска да направи най-дивия си купон в живота, заедно с Jason, който не подозира какъв е всъщност бившия генерал. В крайна сметка дядото и внука се опознават, научват много един за друг и изграждат връзка, която никога не са имали преди.

 

dirty-grandpa-2016-poster-3dirty-grandpa-2016

 

 

Актьорски състав

 • Zac Efron
  Zac Efron
  Зак Ефрон
 • Robert De Niro
  Robert De Niro
  Робърт Де Ниро
 • Zoey Deutch
  Zoey Deutch
  Зоуи Дойч
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички