Филми с Майкъл Б. Джордан

Michael B. Jordan
Майкъл Б. Джордан
Драма
6.7
Адонис Крийд е постигнал всичко, за което някога е мечта, а в света на бокса няма какво повече да доказва. Докато се опитва да отдаде повече внимание на семейството си, се появява нов и неочакван претендент - негов стар приятел излиза от затвора и иска да покаже на света, че винаги е бил по-добрият.
АнимацияЕкшънПриключенски
7.4
Анимационен сериал, в който виждаме познатите герои на Марвел, в различни паралелни светове и цялата мултивселена, където действията протичат по различен начин. Някои от героите ще бъдат озвучени от актьорите, които вече са се превъплъщавали в тези роли.
ЕкшънКриминаленПриключенски
5.8
Джон Кели (Майкъл Б. Джордан) е ЦРУ агент, който търси отмъщение за смъртта на съпругата си, извършено от руски спец части в отговор на една от мисиите му. Несъзнателно търсено на убиеца стига до дъното на конспирация, която заплашва мира на страната му.
Драма
7.6
Истинската история на адвокатът Брайън Стивънсън, който основава инициативата за справедливо правосъдие, посветена на защитата на онези, които нямат достатъчно пари за да наемат адвокат и са били несправедливо осъдени. Един от първите му случаи е този на Уолтър Макмилиън, осъден на смърт за тежко убийство, което той не беше извършил. Бурният случай доведе Стивънсън до заговор на политически конспирации, които го накараха да промени възприятието си за милост и справедливост завинаги.
ДрамаЕкшън
7.1
Новия мач на Крийд е свързан със семейството му, в който ще открие, че където и да отиде, не може да избяга от миналото си.
ЕкшънФантастика
7.3
Загадъчната страна Уакадна никога не е била известна, тъй като тя има уникален минерал, който може да абсорбира и поема взривовете и силата от всяко оръжие. Цялата история на малка държава се състои в това да удържа тези, които искат да достигнат ценните ресурси. Всеки път, нейната защита застава под маската на мистериозен войн известен като Черна пантера. Сега младия принц T'Challa знае какво го очаква, когато се налага да слага тази маска.
Драма
7.6
Адонис иска да стане шампион по бокс, както някога е бил баща му. За съжаление баща му е отдавна починал и единствения треньор, който може да го доведе до успеха е Роки – най-силния противник на баща му. Но дали Роки ще приеме предложението.
ЕкшънФантастика
4.3

Накратко: Четири човека са телепортирани в един непознат и странен свят, в който радиацията променя тяхната физика. Те мутират и всеки от тях придобива различни свръхестествени способности - Фантастична четворка.

Комедия
6.1
Трима приятели, току що скъсали с жените си, решават да не се захващат повече с жени. Те се напиват по мъжки в бар, където ги очакват изненади.