Филми с Майкъл Б. Джордан

Майкъл Б. Джордан
Michael B. Jordan
Истинската история на адвокатът Брайън Стивънсън, който основава инициативата за справедливо правосъдие, посветена на защитата на онези, които нямат достатъчно пари за да наемат адвокат и са били несправедливо осъдени. Един от първите му случаи е този на Уолтър Макмилиън, осъден на смърт за тежко убийство, което той не беше извършил. Бурният случай доведе Стивънсън до заговор на политически конспирации, които го накараха да промени възприятието си за милост и справедливост завинаги.
Новия мач на Крийд е свързан със семейството му, в който ще открие, че където и да отиде, не може да избяга от миналото си.
Загадъчната страна Уакадна никога не е била известна, тъй като тя има уникален минерал, който може да абсорбира и поема взривовете и силата от всяко оръжие. Цялата история на малка държава се състои в това да удържа тези, които искат да достигнат ценните ресурси. Всеки път, нейната защита застава под маската на мистериозен войн известен като Черна пантера. Сега младия принц T'Challa знае какво го очаква, когато се налага да слага тази маска.
Адонис иска да стане шампион по бокс, както някога е бил баща му. За съжаление баща му е отдавна починал и единствения треньор, който може да го доведе до успеха е Роки – най-силния противник на баща му. Но дали Роки ще приеме предложението.

Накратко: Четири човека са телепортирани в един непознат и странен свят, в който радиацията променя тяхната физика. Те мутират и всеки от тях придобива различни свръхестествени способности - Фантастична четворка.

Трима приятели, току що скъсали с жените си, решават да не се захващат повече с жени. Те се напиват по мъжки в бар, където ги очакват изненади.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички