G.I. Joe: Змийски очи
Just Mercy

Милост (2019)

7.652 370 votes
Актьори
Jamie Foxx, Michael Harding, Charlie Pye Jr.
Режисьор
Destin Daniel Cretton
Сценарист
Andrew Lanham, Destin Daniel Cretton
Снимки
Conyers, Georgia, USA
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 17 мин
Трейлър на Милост (2019)
1 370
Абонирай се за YouTube канала ни
Истинската история на адвокатът Брайън Стивънсън, който е въвлечен в лабиринт от политически машинации, докато се бори за един труден случай - мъж, несправедливо обвинен за убийство, без ясни доказателства.

Като млад и обещаващ адвокат Брайън Стивънсън може да избере да работи където си поиска, защото е завършил Харвард. Той има избор между две доходоносни работни места, но мотивацията му не е да спечели много пари, а да се бори за справедливостта и преди всичко да помогне на онези, които се нуждаят особено от помощта му.

Той заминава за Алабама, където работи заедно с адвокат Ева Ансли за неправомерно осъдени престъпници. Тук те основават инициативата за равнопоставеност, адвокатска кантора, посветена на защита на бедни и несправедливо осъдени мъже, жени и деца.

Един от първите му клиенти е Уолтър Макмилиън, който е осъден на екзекуция за престъпление през 1987 г. за скандалното убийство на 18-годишно момиче, въпреки че има достатъчно доказателства за неговата невинност. Изявлението на един престъпник е единственото уличаващо показание срещу него.

Брайън не се отказва и приема случая, в който има малък шанс за успех. В усилията си да докаже неговата невинност, се вплита в мрежа от юридически и политически конспирации и явен расизъм, които коренно ще разрушат и променят разбирането му за правната система.

Базиран на книгата “Just Mercy: A Story of Justice and Exemption”, която Брайън Стивънсън създава, като своя автобиография през 2015 г., в която документира своята житейска история.

Актьорски състав

  • Michael B. Jordan
    Michael B. Jordan
    Майкъл Б. Джордан
  • Brie Larson
    Brie Larson
    Бри Ларсън
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички