Филми с Джим Кери

Джим Кери
Jim Carrey
В своето приключение синият таралеж трябва да пътува до нашия свят за да спаси своя. Той се сприятелява с Том и заедно се опитват да избягат от правителството, което иска да залови Соник. По-големият им проблем е злодея доктор Робоник, който иска да вземе силите на Соник, което би го направило непобедим.
Детектив има наистина сложен случай – трябва да разседлава убийство на богат човек, но заподозрения е също безследно изчезнал. Всички улики сочат към журналист, който е публикувал подробна статия за убийството, но все още нищо не е сигурно.
Една от най-абсурдните любовни истории – светът е почти унищожен, Джо живее заедно с малка канибалска група, но се влюбва в непозната жена. Той не може да разкрие любовта си, защото приятели му, няма да се откажат от храната си, заради него.
От глупав по-глупав 2 е вече на екрана. Сега Harry Dunne и Lloyd се впускат в ново приключен, в което ще търсят сестрата на Harry
Рон е ТВ водещ, но след 70-те години, когато конкуренцията нараства, той трябва някак си да навакса. Той събира бившите си колеги и започва собствена емисия в GNN.