Лоша партида (2016)

5.324 840 votes
Актьори
Suki Waterhouse, Jayda Fink, Jason Momoa
Режисьор
Ana Lily Amirpour
Сценарист
Ana Lily Amirpour
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 58 мин
Трейлър на Лоша партида (2016)
197
Абонирай се за YouTube канала ни
Една от най-абсурдните любовни истории – светът е почти унищожен, Джо живее заедно с малка канибалска група, но се влюбва в непозната жена. Той не може да разкрие любовта си, защото приятели му, няма да се откажат от храната си, заради него.
Човек никога не трябва да си играе с храната, но какво ще се случи ако се влюби в храната си? В далечното бъдеще предоставя тази възможност, когато е настъпил хаос и хората са готови на всичко. Това е историята на Джо и Саманта, която може да е толкова красива, толкова и абсурдна, ако не бяха такива обстоятелствата: докато хората са се опитвали да покорят природата, с действията си те са я унищожили и в крайна сметка са лишени от всичко, което са можели да си набавят от нея, а най-важното от всичко е храната. Сега светът е пустош, а в това число и Тексас не е изключение. В отчаянието си, един мъж се завръща сред хората, където намира един от последните източници на храна.
Обратно към Джо и Саманта: Джо живее една малка общност от канибали, докато среща Саманта, с която след като се запознава, започва да я обича. Единствения проблем е, той принадлежи на канибалска група, където не може да покаже любовта си, защото приятелите ми няма да се откажат толкова лесно от храната си.

Актьорски състав

 • Jason Momoa
  Jason Momoa
  Джейсън Момоа
 • Jim Carrey
  Jim Carrey
  Джим Кери
 • Keanu Reeves
  Keanu Reeves
  Киану Рийвс