Рая и последният дракон
Dark Crimes

Истински престъпления (2016)

4.713 600 votes
Актьори
Jim Carrey, Marton Csokas, Charlotte Gainsbourg
Режисьор
Alexandros Avranas
Сценарист
Jeremy Brock, David Grann
Снимки
Poland
Жанр
Криминален, Трилъри
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ, Англия, Полша
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Истински престъпления (2016)
157
Абонирай се за YouTube канала ни
Детектив има наистина сложен случай – трябва да разседлава убийство на богат човек, но заподозрения е също безследно изчезнал. Всички улики сочат към журналист, който е публикувал подробна статия за убийството, но все още нищо не е сигурно.
Някой престъпления се оказват много трудни за разкриване. В този случай става въпрос за убит бизнесмен. Полицията не успява да докаже нищо, а главният заподозрян е безследно изчезнал, и затова случаят е отложен. Точно тогава, обаче, се случва нещо странно и подозрително. Журналистът Козлов, публикува в своя вестник детективска история, чийто сюжет има поразителна прилика с малкото данни относно убийството на бизнесмена и подробности около него, които никога не са били публикувани и показвани публично. Това кара следователят Тадек, да насочи обвиненията си към автора на статията, но дали в действителност той е виновникът. Изглежда все пак историята се оказва още по-оплетена от очакваното и полицаите ще трябва да вложат всичките си сили и енергия, за да разгадаят мистерията, пред която са изправени.

С участието на

  • Jim Carrey
    Jim Carrey
    Джим Кери
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички