Дженифър Гарнър
Jennifer Garner
Когато Джун беше малка, тя мечтаеше за един вълшебен увеселителен парк, който мислено създаваше. Както в мечтите няма невъзможни неща, така беше и в парка: магически влакчета, летящи рибки и какво ли още не. По време на училищна екскурзия, в сърцето на гората, тя намира магически свят, в което мечтите се сбъдват и точно там е нейния парк! За жалост, той е започнал да изчезва, защото Джун е спряла да мечтае!
Филмова адаптация на романа "Саймън срещу програмата на Хомо Сапиенс". Съдържанието му: Младежът Саймън е обратен, но почти никой не знае за това. След като тайна му е разкрита, от най-щурия купонджия в класа, той изпада в трудно положение.
Райли е майка, чийто дъщеря и съпруг току-що са били убити от престъпна банда. Те е изправена пред корумпираната съдебна система, която освобождава официално идентифицираните убийците. Райли решава да вдигне оръжията срещу онези, които не са на страната на справедливостта и за замесени в смъртта на хората, който обичаше.
Когато Кевин и съпругата му откриват, че детето им Анна страна от трудно лечима болест. Те решават да направят всичко възможно за да за да я излекуват. Един ден тя пада от голяма височина и се събужда без една драскотина. Това е знак, че са на път, да открият чудото, което може да я излекува.
Три различни истории на три различни майки, се препитат в Деня на майката. В този ден ще се срещнат една ТВ водеща, която е избрала кариерата пред семейството, самотна майка, а третата, която никога не е виждала истина ката си майка.
Богати бизнесмен не обръща почти никакво внимание на семейството си. В споделения момент купува коте за рождения ден на дъщеря си, но продавача се оказва магьосник и го заключва в тялото на котето.
Рок звезда застарява и това го кара да промени живота си и допълнително той открива 40-годишно писмо адресирано до него от Джон Ленън

 Вероятно това е най-скучния филм, който някога сте гледали или ако искате да гледате такъв в който от началото до края няма нищо да се случи, то това е вашия филм.