С обич, Саймън (2018)

7.679 620 votes
Актьори
Nick Robinson, Josh Duhamel, Jennifer Garner
Режисьор
Greg Berlanti
Сценарист
Isaac Aptaker, Elizabeth Berger
Жанр
Драма
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
110 мин.
Трейлър на С обич, Саймън (2018)
5 / 5 - 1 vot
865
2
0
Филмова адаптация на романа "Саймън срещу програмата на Хомо Сапиенс". Съдържанието му: Младежът Саймън е обратен, но почти никой не знае за това. След като тайна му е разкрита, от най-щурия купонджия в класа, той изпада в трудно положение.
Love, Simon (2018)

Саймън е на 17 години и си пада по мъже, но никога не е казвал това. Той е държал в тайна тази своя наклонност от всички: нито родителите му Емили и Джак, нито сестра му Нора и съучениците му знаят за това.

Той не обича промените и се чувства доста добре сред компанията на най-добрите си приятели: Лия и нейната приятелка Аби. Не възнамерява в младешките година в гимназията да променя своята ориентация.
Но той си пише с Blue, човек, който стои от другата страна на компютър, никога не е срещал и който не познава. Саймън се осмелява да разкрие тайната си. Така един имейл, изпратен до момче, което никога не е срещал, попада в неправилни ръце. Съобщението попада в ръцете на най-големия купонджия в класа – Мартин, който запоява да го изнудва. Мартин харесва приятелката му Аби, при което го принуждава да му помага, двамата да се съберат. Саймън е в сложна ситуация, защото във всеки един момент може да бъде подиграван от класа си. Объркан, той се вкопчва в живота си, както никога преди, без да подозира, че излизането от тази ситуация, може да е най-лесното нещо.

 

С участието на

  • Jennifer Garner
    Jennifer Garner
    Дженифър Гарнър