Неукротимият Спирит
Yes Day

Да на всичко (2021)

5.716 280 votes
Актьори
Jenna Ortega, Edgar Ramírez, Jennifer Garner
Режисьор
Miguel Arteta
Сценарист
Justin Malen
Снимки
South Pasadena, California, USA
Жанр
Комедия
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 26 мин
Трейлър на Да на всичко (2021)
155
Абонирай се за YouTube канала ни
Алисън и Карлос създадат специален ден за своите деца, в който всичко е позволено, но постепенно хаосът излиза извън контрол.

Алисън (Дженифър Гарнър) и Карлос (Едгар Рамирес) са щастливо женени но често прекарват дните си, преследвайки непокорните си деца, за да ги предпазят от всяка нова опасност, в която са се забъркали. Изтощени от това и от факта, че се чувстват длъжни непрекъснато да отговарят с НЕ на децата си, те създават ден, в който на всяко може ли ще отговарят с ДА. Това означава, че в рамките на 24 часа децата ще поемат управлението, решенията и контрола над всичко, а родителите ще бъдат длъжни да казва ДА, без да налагат ограничения или правила.

Двамата родители си го представят като съвсем обикновен ден, без да мислят за последствията и особен колко изобретателни могат да бъдат малчуганите, когато се превърнат в шефове. Едва ли са предполагали, че това ще се превърне в лудо приключение, в което специалните 24 часа, ще изглеждат много повече, като един дълъг ден, който няма край, или може би ще бъде ден без нощ, все пак е специален. В целия този хаос, те ще се сближат с едно непознато семейството.

Дженифър Гарнър участва и като продуцент.

С участието на

  • Jennifer Garner
    Jennifer Garner
    Дженифър Гарнър
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички