Парка на чудесата (2019)

5.88 710 votes
Актьори
Sofia Mali, Ken Hudson Campbell, Jennifer Garner
Режисьор
Dylan Brown
Сценарист
André Nemec, Josh Appelbaum
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ, Испания
Продължителност
1 ч 25 мин
Бюджет
100,000,000
Трейлър на Парка на чудесата (2019)
5 798
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Парка на чудесата (2019)
Джуун намира невероятен увеселителен парк скрит в гората изпълнен със спиращи дъха атракции, магически влакчета и говорещи животни. Скоро открива, че парка е в опасност и с фантазия и оптимизъм, тя трябва да му помогне.

Малката Джун, оптимистична и креативна, някога е имала силно развито въображение и прекара детство си с майка си, в създаване на най-хубавия увеселителен парк, пълен с фантастични атракции и забавни говорещи животни. За жалост, след като когато майка ѝ влиза в болница, Джун с натъжено сърце, се отказва от любимия си проект. Тя загуби  въображението си и се възможно най-бързо реши да се фокусира върху израстването.

Неочаквано, чудото се случва: по време на екскурзия, тя открива дълбоко в гората фантастичен увеселителен парк, наречен “Парка на чудесата”: това е нейния проект, за който за който винаги е мечтала, но в реален размер и истински! Тук има много интересни забавления с влакчета и сладки говорещи животни, но също така той е запустял. Сега, когато най-накрая открива мечтания парк, тя осъзнава, че страната на чудесата съществува благодарение на нейното въображение. Момичето скоро осъзнава, че целия парк е в опасност: тя е единствената, която може да върне към предишната му слава и ако не го направи, той завинаги ще изчезне! За да спаси вълшебното място, тя се нуждае от помощта на няколко говорещи животни, които живеят тук..

Анимационната комедия е създадена от Paramount Pictures и разработена от испанското анимационно студио Ilion Animation, които също така са създали Планета 51 (2009).

Актьорски състав

  • Mila Kunis
    Mila Kunis
    Мила Кунис
  • Jennifer Garner
    Jennifer Garner
    Дженифър Гарнър