Филми с Даниъл Крейг

Даниъл Крейг
Daniel Craig
Джеймс Бонд напусна активната си служба и се радва на тих живот в Ямайка. Но почивката му е краткотрайна, защото старият му приятел Феликс от ЦРУ се появява с молба за помощ. Мисията за спасяването на отвлечен учен ще се окаже много по-сложна от очакваното, тъй като в средата на всичко е мистериозен злодей, въоръжен с нова и опасна технология.
Харлан Тромби е убит точно на рождения си ден, което превръща празника в загадъчна вечер. Всички присъстващи гостите и членовете на семейството са заподозрени, докато не се намери виновника. Докато напрежението се увеличава, все повече тайни, интриги и лъжи изплуват.
Историята се върти около двама братя, които не могат да бъдат повече заедно, тъй като са твърде различни, с твърде много финансови проблеми. Те решават да работят заедно за последно, в един банков обир, с който се надяват да решат проблемите си.
Всички мислят, че след победата над Императора всичко е приключило, но истината е,  че то тепърва започва. Вече са изминали 30 години и тя е реконструирана под секретното име The First Order, с нов по-силен водач.
Джеймс Бонд получава тайнствено послание, което го кара да стигне до зловеща организация. Бонд трябва да откриете, че има много измами и лъжи докато разкрие истината за SPECTRE