Убийците на цветната луна

The Sex Lives of College Girls (2021)

The Sex Lives of College Girls
7.826 хил. гласа
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Pauline Chalamet, Reneé Rapp, Amrit Kaur
Сценаристи
Justin Noble, Mindy Kaling
Снимки
Vassar College, Poughkeepsie, New York, USA
Жанр
Комедия
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на The Sex Lives of College Girls (2021)
2 486
Абонирай се за YouTube канала ни
Сериал, които се фокусира около историите и живота на четири напълно различни студентки, които споделят една стая в елитен колеж. Докато амбициозната Кимбърли е тук заради уроците, то всички други са заради купоните.

Младежки телевизионен сериал, който се върти около историите на четири 18-годишни съквартиранти, които са започнали да учат в престижния колеж Essex College в Нова Англия. Всички те са описани като еднакво очарователни и вбесяващи. Сериалът се фокусира около преживяванията на всяка една от тях. Те се сблъскват с различни трудности, които започват още от първите дни след влизането в колежа.

Кимбърли е най-добрата ученичка и живее в скромно предградие на Аризона. Тя е мила, амбициозна и готова за това, което я очаква в колежа сред академичните среди. Но тя ще разбере, че наистина не готова, защото социалните отношения, не са такива, каквито би трябвало да бъдат. Вероятно тя е единствената, която се интересува от учене. Оказва се, че всички са дошли за луди купони, които трябва да бъдат далеч от родителите. Уроците са на заден план, даже не фигурират в никой план. Разбира се, не това е смисъла от учебните заведения, но в криворазбраната цивилизация нищо не трябва да ни учудва.