Мега звяр (2018)

5.6141 480 votes
Актьори
Jason Statham, Rainn Wilson, Bingbing Li
Режисьор
Jon Turteltaub
Сценарист
Jon Hoeber, Dean Georgaris
Снимки
Hauraki Gulf, New Zealand, Auckland
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Ужаси
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ, Китай
Продължителност
1 ч 53 мин
Бюджет
150,000,000
Трейлър на Мега звяр (2018)
32 984
Абонирай се за YouTube канала ни
След като дълбоководнa подводница е атакувана от праисторическа гигантска акула, плавателния съд потъва в най-дълбоката част на Тихия океан и не е в състояние да плава в тази дълбочина. Екипажа му изчерпва всички възможности и иска помощта на Джонас, опитен водолаз и експерт в спасителите служби, който преди години се е сблъскал с тази акула, която е с дължина повече от 20 метра. Те трябва да преодолеят страховете си и да вдигнат тежки оръжия за да победят акулата и освободят океаните от господството на праисторическото чудовище.

The Meg (2018)

Какви са тайните и кошмарите на дълбините на океана, все още е неизвестно. Но за Джонас, водолаз в тайните служби на военноморските сили на САЩ, той научава това от личен опит. По време на мисия в марианската падина, той и неговия екип откриват праисторическия вид мегалодон, огромна голяма акула, която е оцеляла от периода Креда в тези геотермалните зони. За съжаление, тази среща е преживял единствено Тейлър, което обаче никак не помага за доверието на доклада му. Отсега нататък той се посвещава изцяло на палеобиологията, в опит да предостави необходимите доказателства за своите описания.

Вече са изминали 5 години откакто опитният водолаз и капитан на флотата бе принуден да напуснат мисията, изоставяйки своя екипаж. Трагичният инцидент му спечели срам, край на кариерата и дори в брака му нищо не се случи. Никой не иска да повярва на неговите свидетелски показания, според които той е бил жертва на 70-футово праисторическо създание, смятано за изчезнало преди повече от милион години.

Един ден стар приятел на Тейлър го моли за помощ: той трябва да помогне за спасяването на подводница, изгубена в марианската падина. Точно тук! Въпреки травмата си или може би точно заради случилото се, той придружава приятеля си. Подводницата е изгубена на същото място, на което е била фаталната му мисия. Сега е момента той да си върне репутацията, което му дава стимул, да поеме тази специална мисия.

И наистина: акулата просто чака безгрижните гости да преминат през границата на студената вода, територията която студенокръвните животни обичат, а тези които предпочитат топлата вода, не могат да преминат. Тейлър трябва да приеме релаността, такава каквато е и да се изправи още веднъж срещу най-страшния хищник на всички времена.

 

Актьорски състав

  • Ruby Rose
    Ruby Rose
    Руби Роуз
  • Jason Statham
    Jason Statham
    Джейсън Стейтъм