Смъртта може да почака
The Fallout

The Fallout (2021)

7.4180 votes
Актьори
Jenna Ortega, Niles Fitch, Maddie Ziegler
Режисьор
Megan Park
Сценарист
Megan Park
Жанр
Драма
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на The Fallout (2021)
102
Абонирай се за YouTube канала ни
Филм за невидимите лица на една трагедия за тези, които се опитват да превърнат болката си в положителна промяна на света.

Историята разказва за стрелба в училище, която води до трагедия. Трима съученици образуват невероятна връзка и намира нова мисия в живота като говорители. Тяхната уникална и динамична връзка поема нова посока в живота им, като се опитват да излекуват свят, който се чувства завинаги променен. Съпричастни на тях за родителите им, защото пред очите им преминава тъжната картина, как не достатъчно пораснали деца, трябва да преживеят това, за което никой не е готов. Те се подлагат на опиати и други опити за лечение, а когато се връщат в училище съпричастността на останалите ученици допълнително ги разстройва. Филмът проследява тяхното бавно възстановяване.

Меган Парк е утвърдена актриса с някои запомнящи се роли (What If 2013) и е режисирала няколко късометражни филма. Това е първата ѝ продукция, в която е сценарист и режисьор.

С участието на

  • Shailene Woodley
    Shailene Woodley
    Шейлийн Удли
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички