Диада

Англичанката (2022)

The English
7.826 хил. гласа
Сезон 1
6 епизода
Актьори
Emily Blunt, Stephen Rea, Chaske Spencer
Сценарист
Hugo Blick
Снимки
Pawnee, Oklahoma, USA
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държави
Англия, САЩ
Трейлър на Англичанката (2022)
231
Абонирай се за YouTube канала ни
През 1890 г. Корнелия пътува през дивите пейзажи на американския запад, за да отмъсти на мъжа, който е убил нейния син. Към нея се присъединява Илай, с който имат обща цел, но преди отмъщението си, трябва да решат, дали си заслужава бъдещето, което чертаят?

Когато британската аристократка Корнелия пристига в западната част на Северна Америка през 1890 г., една мисъл я движи повече от всичко: да открие мъжа, отговорен за смъртта на сина ѝ. В Корнелия кипи гняв и тя добре знае, че трябва да го убие. Търсенето я води през дивата природа на Запада, но още повече през опасността от хората, които дебнат тук. За тази цел тя се съюзява с разузнавача от кавалерията Илай. Той току-що е оставил зад гърба си една страница от собствения си живот.

Двамата знаят какво точно търсят и къде да го намерят. Това, което не знаят, е, че мисиите им са свързани с обща цел. Те се изправят пред многобройни предизвикателства с брутален и кървав характер и откриват обща история, която трябва да превъзмогнат, ако искат да оцелеят. След всяко ново препятствие се доближават до края на пътуването си, докато най-накрая не пристигат в Хоксем, Уайоминг. Изглежда че тук са извършени поредица от необясними убийства, които шерифа отчаяно разследва. Когато разглеждат по-подробно събития в местността, едва тогава осъзнават колко свързани са техните цели. Те трябва да си зададат най-важния въпрос: какво бъдеще искат да имат?

С участието на

  • Emily Blunt
    Emily Blunt
    Емили Блънт