Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Шугар (2024)

Sugar
7.617 хил. гласа
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Colin Farrell, Amy Ryan, Kirby
Сценарист
Mark Protosevich
Снимки
Granada Hills, California, USA
Жанр
Драма, Криминален
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Шугар (2024)
61
Абонирай се за YouTube канала ни
Шугар (Колин Фарел) е детектив, който се сблъсква с мръсните тайни на Холивуд и със сили, които искат те да останат вечно скрити.

Шугар (Колин Фарел) е особено талантлив частен детектив, защото в намирането на изчезнали хора, едва ли може да се намери някой, който да го замени. Със своята работа Шугар обикаля целия свят и не е изненадващо, че знае много езици. Въпреки, че ненавижда насилието, понякога се налага да използва невероятните си бойни умения.

След изтощителна задача в чужбина Шугар се завръща в Лос Анджелис, където вече го чака следващият случай на изчезнал човек. Този път е изчезнала внучката на легендарен холивудски продуцент. Брилянтният следовател е зает със задачата да я открие и да я върне. На пръв поглед Холивуд изглежда като съвършен блестящ свят, но при по-внимателно вглеждане зад фасадата се крият много мръсни тайни, престъпления и интриги. Като утвърден детектив Шугар вече е се е сблъскал с много зрелищни случаи. Той обаче няма представа, че с приемането на случая колко по-дълбоко в калта може да нагази. Какво се е случило с внучката му и дали има шанс да е жива? Докато Шугар навлиза все по-дълбоко в миналото на младата жена, наяве излизат все по-шокиращи семейни тайни. Колкото повече се доближава до истината, толкова по-опасно става търсенето на улики – защото скоро могъщи врагове изглежда правят всичко възможно, за да гарантират, че някои неща ще останат скрити.

С участието на

  • Colin Farrell
    Colin Farrell
    Колин Фарел