Годзила срещу Конг
Spiral

Спиралата: Убийствен пъзел продължава (2021)

Актьори
Morgan David Jones, Ali Johnson, Samuel L. Jackson
Режисьор
Darren Lynn Bousman
Сценарист
Pete Goldfinger, Josh Stolberg
Снимки
Toronto, Ontario, Canada
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Канада
1 727
Убийствен пъзел 9 няма да следва предните части на поредицата. Зеке разследва поредица от убийства на полицаи, които му напомнят на един стар и недовършен случай.

Нюйоркският полицейски служител Зеке и неговият партньор разследват жестока серия убийства, които са предимно негови полицейски колеги.  Рисунките от спирали, оставени на местопрестъпленията, са първата улика, която може да служи за установяване самоличността на убиеца. Те напомнят за страшното минало на града. Зеке потегля по сянката на баща си Маркъс (Самюъл Джаксън), полицейски ветеран, който също е участвал в това разследване и се е превърнал в мишена на опасния убиец. Скоро Зеке ще открие баща си, но и ще трябва да признае, че убиецът играе перфидна игра с него.

След пауза от 7 години франчайзът Saw продължи през 2017 г. под заглавието Jigsaw. Това обаче не е пряко продължение на предишните 8 филма. Вместо това е разказана независима история, която въпреки това трябва се вписва във франчайза.

С участието на

  • Samuel L. Jackson
    Samuel L. Jackson
    Самюъл Джаксън
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички