Лятното приключение на Лука
Snowpiercer

Снежен снаряд (2021) Сезон 2

6.936 800 votes
Сезон 2
10 епизода
Актьори
Jennifer Connelly, Sean Bean, Daveed Diggs
Сценарист
Graeme Manson, Josh Friedman
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Sci-Fi, Драма, Екшън
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Снежен снаряд (2021) Сезон 2
99
Абонирай се за YouTube канала ни
Вярването, че пътниците във влакът Snowpiercer са единствените оцелели, се оказва огромна измама. Във втория сезон пристига втори влак, който е център за снабдяване и разбира се от него зависи тяхното оцеляване. Той се контролира от г-н Уилфорд, който се смяташе за мъртъв.

Преди 7 години земята се превърна в необитаема ледена пустиня. Огромен влак със стотици вагони обикаля мразовитата земя. Вътре в него се е формира общество със социални класи, което се разпадна в резултат на революция подбудена от неравноправието. Пътниците от 2-ри и 3-ти клас вече живеят заедно. Но техният мир не може да трае дълго, защото от нищото се появява друг влак, поради който за първи път от 7 години насам Snowpiercer спира. Това в влакът Big Alice, който служи единствено за доставки и е прототип на Snowpiercer. Контролира се не от друг, а лично от г-н Уилфорд, за който всички смятаха, че е мъртъв.

Той създаде изцяло нова социална система и иска да поеме контрол не само над собственото си творение, но и над хората в него. Пътниците на Snowpiercer, водени от Андре Лейтън, трябва отново да се борят за съществуването си. Но също така мениджърът Мелани Кавил (Дженифър Конъли) е подложена на изпитание, тъй като дъщеря ѝ, която като Уилфорд се смяташе за мъртва, е израснала под неговото ръководство.

Изглежда че Уилфорд е подредил картите си доста дълго, но дали това ще бъде достатъчно, за да поеме контрол на над последните оцелели? Последната изненада е, че на вън вали сняг, знак, че времето се е затопля и най-накрая влакът може да бъде спрян.

С участието на

 • Jennifer Connelly
  Jennifer Connelly
  Дженифър Конъли

Сезони

 1. Снежен снаряд (2020) Сезон 1
  Снежен снаряд (2020) Сезон 1
 2. Снежен снаряд (2021) Сезон 2
  Снежен снаряд (2021) Сезон 2
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички