Рая и последният дракон
Snowpiercer

Снежен снаряд (2020) Сезон 1

6.829 190 votes
Актьори
Jennifer Connelly, Mickey Sumner, Daveed Diggs
Сценарист
Graeme Manson, Josh Friedman
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Sci-Fi, Драма, Екшън
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Снежен снаряд (2020) Сезон 1
96
Абонирай се за YouTube канала ни
След глобален апокалипсис планетата е в ледников период. Оцеляването на човечеството е възможно единствено с влак от 1001 вагона, който никога не спира.

Базиран на известния филм Снежен снаряд, преди 7 години земята се превърна в необитаема ледена пустиня. В хода на глобалното затопляне големи корпорации и учени се опитаха изкуствено да охладят земята. Това се отрази с невъобразим ефект, при което планетата претърпя драматичен спад на температурата. Визионерът Уилфорд се подготви за апокалипсиса и построи огромен влак, ковчег за последните остатъци от човечеството. Само най-богатите могат да си позволят билет за него, но преди потеглянето си, многобройни протестиращи се качват във влака.

Влакът от 1001 вагона Snowpiercer обикаля ледената земя. Вътре се формира общество от две класи. Докато пътниците в предната част на влака живеят в просперитет, пътниците в задните купета трябва да се борят ден след ден, за да получат прехраната си.

Тази структура, която би трябвало да гарантира оцеляването на човечеството, се поддържа от слаб баланс, който е заплашен от мисълта за революция. Андре Лейтън е сред хората с тази мисъл. Главнокомандващата Мелани Кавил (Дженифър Конъли) осигурява строг режим във влака посредством нейните закони и наказания, които надделяват като гласът на влака. Но когато започват поредица от убийства сред първите класи, Мелани не може да остане вечно скрита и недосегаема. Тя има нужда от Андре, защото той е единствения детектив на борда на Snowpiercer.

Официалното заглавие е Снежен пробойник, но тъй като не съответства на известия филм и това би довело до трудности при търсене, в повечето сайтове, както и тук, сериала е озаглавен едноименно с кино продукцията.

С участието на

 • Jennifer Connelly
  Jennifer Connelly
  Дженифър Конъли

Всички части

 1. Снежен снаряд (2020) Сезон 1
  Снежен снаряд (2020) Сезон 1
 2. Снежен снаряд (2021) Сезон 2
  Снежен снаряд (2021) Сезон 2
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички