Капитан Марвел 2

Shotgun Wedding / Сватба с пушка (2023)

Shotgun Wedding
5.435 хил. гласа
Актьори
Jennifer Lopez, Lenny Kravitz, Josh Duhamel
Режисьор
Jason Moore
Сценарист
Mark Hammer
Жанр
Екшън, Комедия
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 40 мин
3 334
Абонирай се за YouTube канала ни
Дарси (Дженифър Лопес) и Том искат да съберат твърдоглавите си семейства на сватба, но точно в този момент, двойката започва да се колебае.

Сватбите на екзотични дестинации и красиви места са на мода. Дарси (Дженифър Лопес) и Том събират своенравните си и дори твърдоглави семейства за зашеметяващата сватба на мечтаното място на Филипините за сватбения си ден. Тук те искат да си кажат “да” пред живописния пейзаж – независимо от това какво казват упоритите им роднини. Но малко преди началото на празненството на сцената внезапно се появява бившият приятел на Дарси Шон (Лени Кравиц) и щастливата двойка започва да се замисля, наистина ли е била толкова добра идеята да се оженят. Точно когато се разколебават, банда пирати нахлува на партито и взима всички за заложници. Всички с изключение на Том и Дарси, които сега трябва да се опитат да спасят роднините си. Клишето “Докато смъртта не ни раздели” придобива съвсем ново значение в това изпълнено с адреналин приключение, в което Дарси и Том трябва да спасят живота на любимите си хора, ако до тогава не се убият взаимно. А може би сега ще имат възможност да преосмислят, защо някога са се влюбили?

На английски език фразата “shotgun wedding” (сватба с пушка) означава брак, сключен с голяма бързина. Филмът прави игра на думи и използва “пушка” в преносен смисъл, като инициира ситуация със заложници.

Когато през януари 2019 г. беше обявен проекта, се очакваше Райън Рейнолдс да поеме главната роля.