Диада

Филми със сватби

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
РомантиченДрамаКомедия
5.3
В Моята голяма луда гръцка сватба 3 на семейство Портокалос му предстоят нови приключение, неудобно моменти, а хаосът е неизбежен.
РомантиченЕкшънКомедия
5.4
Дарси (Дженифър Лопес) и Том искат да съберат твърдоглавите си семейства на сватба, но точно в този момент, двойката започва да се колебае.
ЕкшънКомедия
6.7
Риа не одобрява брака на сестра си, поради което възнамерява да направи най-големия сватбен обир в историята.
Комедия
5.8
Брат и сестра неохотно трябва да присъстват на сватбата на своята полусестра. Когато семейните тайни излизат наяве, целта на сватбата поставена е под въпрос.
 • Kristen Bell
  Кристен Бел
 • Lizzy Caplan
  Лизи Каплан
Драма
6.7
Три сестри се завръщат за третата сватба на майка си, която ще бъде изпълнена с неочаквани гости и неудобен ситуации.
 • Scarlett Johansson
  Скарлет Йохансон
КомедияФантастика
7.4
На сватба в град Палм Спрингс безгрижният Найлс среща Сара, която не иска да бъде шаферка и брои часовете на сватбата. Загадъчно събитие ги затваря в този ден завинаги, събуждайки се отново и отново в дена на сватба.
 • J.K. Simmons
  Джей Кей Симънс
Комедия
6
Братята Майк и Дейв пускат реклама в интернет, с която се надяват да намерят перфектните момичета, с които да отидат на сватбата на сестра си. Надявайки се за нещо диво, скоро те ще се срещнат две неконтролируема момичета.
 • Anna Kendrick
  Анна Кендрик
 • Zac Efron
  Зак Ефрон
Комедия
6
Изминали са повече от десет години от коронясването на любовта между Иън и Тула. Изглежда, че постепенно всичко си идва на мястото, но сега се появява нов проблем, който обръща живота им с главата надолу, защото ще има още една сватба.
Комедия
5.8
Джаки е комик, който е осъден и изпратен в старчески приют. Много скоро ще бъде сватбата на племенницата му, а той не може да присъства не нея. Джаки бързо грабне вниманието на всички в приюта, с цел да се издигни и някой да му помогна да отиде на сватбата.
 • Robert De Niro
  Робърт Де Ниро
Комедия
6.6
Сватбата на Дъг е сред броени дни а той все още ням кум. Той решава да се възползва от услугите на Jimmy – той разполага с нещо повече от сватбена агенция защото дава кумове и шаферки под наем. Но каква ще бъде сватбата - със сигурност забавна.
 • Kevin Hart
  Кевин Харт
Драма
6.6
Изминали са 150 години от както двама младежи са били убити за това, че са се обичали. Сега духа на мъртвата жена се завръща младо момиче, което го полетява същата съдба. 150 годишния дух ще й помогне, срещу хората, които искат да помрачат живота й.
ДрамаКомедия
5.8
Елоиз е избрана да шаферка за сватбата на един от приятелите на нейния дългогодишен приятел. Тя се радва, че е удостоена с тази чест, то дни преди сватбата, те са разделят и тя вече няма да е шаферка. Тя отива като неканен гост, сяда на най-отдалечената маса, където противно на очакванията й, научава няколко тайно за сватабта.
 • Anna Kendrick
  Анна Кендрик
Драма
5.6
Джени намира човека на живота си. Но това, което не знаят нейните родители е, че тя възнамерява да се ожени за дългогодишната си съквартирантка. Тя е достатъчно смела да разкрие на родителите си, че е обратна. Те не са толкова ентусиазирани, защото са очаквали обикновена сватба. В допълнение, те се страхуват от реакциите на приятелите и познатите си. Бъдещият двойката ще трябва да се бори с предразсъдъците и претенции на родителите си.
Комедия
5.6
Само 24 часа по-рано, Nardo стоеше до любовта на живота си и трябваше да се сгоди. Сега поради нещастен случай, той се е озовал в мексиканската пустиня, чисто гол без дрехи и документи. Единствените, които могат да го спасят са приятелите му.
 • Alison Brie
  Алисън Бри
Комедия
6.1
Бен (Кевин Харт) работи като охранител в гимназията и е щастлив в отношенията си с приятелката си Анджела (Тика Съмптър). Но за брат й Джеймс (Ice Cube) той не значи нищо повече освен бъбрив всезнайко, който той не може да търпи. Още повече за мръсните погледи към сестра му. Бен за да докаже себе си и да направи нещо за бъдещето си, той се опитва да се включи в Полицейската академия на Атланта.
 • Kevin Hart
  Кевин Харт
 • Laurence Fishburne
  Лорънс Фишбърн
РомантиченДрама
6.9
Дни преди сватбата си Брадли посещава родния си град, където прекъсва със Сара. Дните отминават, а той все повече се колебае дали е избрал правилната жена.
Комедия
5.7
На ергенското парти в Лас Вегас Майкъл и Кандис са поканени групи приятели, за да прекарате една незабравима вечер. Нещата не вървят по план, мъжете и жените се разделят, за да се насладят на деня...
 • Kevin Hart
  Кевин Харт
РомантиченДрама
6
Едно момиче отива до друг град, да си купи дрехи за сватбата и намира мъж, който е недостижим за нея, но тя силни го желае.
Комедия
7
Богато френско семейство се срива, когато дъщерите им се омъжват за хора от кол и въже, които един за един не стават.