Годзила и Конг: Нова империя

Обичам да те мразя (2023)

Anyone But You
6.332 хил. гласа
Актьори
Sydney Sweeney, Alexandra Shipp, Glen Powell
Режисьор
Will Gluck
Сценаристи
Will Gluck, Ilana Wolpert
Снимки
Sydney, New South Wales, Australia
Жанр
Комедия
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Австралия
Продължителност
1 ч 43 мин
Трейлър на Обичам да те мразя (2023)
3 539
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Обичам да те мразя (2023)
Разделена двойка неочаквано се озовава на една и съща сватба. Те нямат друг избор, освен да се преструват на такава. Това разбира се няма да мине без последствия.

В романтичната комедия Беа и Бен имат фантастична първа среща. Въпреки доброто начало, страстта им внезапно се вледенява, което ги кара да тръгнат по различни пътища. Мечтата за съвместно бъдеще е изключена. Всеки от тях обвинява другия. Не им остава нищо друго, освен неприязън и да търсят любовта другаде. Все още никой не знае, че са се разделили, а съдбата очевидно не е приключила с тях. Едва ли са очаквали, че съвсем скоро двамата пак ще се видят и най-вече на сватба в Австралия. Техните най-добри приятели се жена, при което двамата скарани бивши са поканели. По принцип не е добра идея да се кани разделена двойка на сватба, изглежда неловко, освен ако някой не иска да му развалят сватбата. Но как да се справят с подобна ситуация? За да бъдат деликатни, да не обидят младоженците за глупавата им постъпва, те са принудени да се преструват на двойка. Но как да го направят, като те дори вече не могат да се гледат, а още по-малко да се понасят. Докато дните минават, леко по леко немислимото започва да се случва…

Филмът е базиран на пиесата на Уилям Шекспир Много шум за нищо, изиграна за първи път през 1600 г. Снимките на филма са направени в Австралия през февруари 2023 г.: в операта в Сидни.