Дедпул и Върколака

Моята голяма луда гръцка сватба 3 (2023)

My Big Fat Greek Wedding 3
5.210 хил. гласа
Актьори
Nia Vardalos, Louis Mandylor, John Corbett
Режисьор
Nia Vardalos
Сценарист
Nia Vardalos
Снимки
Plaka, Athens, Greece
Жанр
Драма, Комедия
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Моята голяма луда гръцка сватба 3 (2023)
2 532
Абонирай се за YouTube канала ни
В Моята голяма луда гръцка сватба 3 на семейство Портокалос му предстоят нови приключение, неудобно моменти, а хаосът е неизбежен.

Около семейство Портокалос са се случили много неща. След като бащата на Тула е починал, неговото последно желание е било, дъщеря му да остави Чикаго за известно време зад гърба си и да посети родния му град, където е израснал и живял като дете. Все пак има още много да научи за историята на предците си. Тя няма да извърви този път сама. Така че, с цялото си семейство, тя се качва на самолета. А всеки, който познава Портокалос , знае, че подобно пътуване с цялото семейство не може да протече безупречно за дълго време. За да го изпълнят Портокалос потегля на семейна среща от САЩ в Гърция, където му предстои сърдечно, весело, но и пълно с обрати приключение. Те искат да се срещнат по-младите поколения, да вижда нови членове на семейството на всяка крачка или да прекарат нощта в една и съща стая. Но както обикновено в кръга на роднините планираното парти не минава без грешки, хаос и много емоции. На дневен ред ще е отново сватба в Гърция, но разбира се, хармонията и спокойствието са краткотрайни и хаосът отново изглежда неизбежен.

Ния Вардалос е не само пред камерата, но и зад нея като режисьор. Тя потвърди, че филмът ще бъде почит към покойния Майкъл Константин, който изигра бащата на Тула – Гас. Константин почина през 2021 г. и не можа да започне снимките на последната част на филма.

Както и в предишните части Том Ханкс отново участват като продуцент. Снимките трябваше да започнат през 2021 г., но продукцията беше забавена поради пандемията. Снимките са завършени в Атина през лятото на 2022 г.