Диада

Пери Мейсън Сезон 2 (2023)

Perry Mason
Всеки е виновен за нещо
7.628 хил. гласа
Сезон 2
8 епизода
Актьори
Matthew Rhys, Chris Chalk, Juliet Rylance
Сценаристи
Rolin Jones, Ron Fitzgerald
Снимки
Santa Clarita, California, USA
Жанр
Драма, Исторически, Криминален
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
318
Абонирай се за YouTube канала ни
В сезон 2 Пери се заема с още по-фрапантен случай: убийство на сина влиятелен петролен бизнесмен, в което разбира се има дълбоки конспирация.

Сериалът разказва историята на успешния адвокат Пери Мейсън. През 1932 г. Лос Анджелис процъфтява, докато останалата част от САЩ страда от тежките последици на Голямата депресия. Именно тук живее Пери, депресиран и наскоро разведен частен детектив, който не може да се примири с травмата, която е претърпял по време на Първата световна война. Но той черпи нова енергия, когато е нает като следовател по нашумял случай на отвлечено дете. Разследването му остава опустошителни последици за него, клиентите му и дори за целия град

Втория се развива няколко месеца след процеса срещу Додсън, а Пери и Дела са пълни с нови дела. Лос Анджелис по време на Голямата депресия има повече дела от всякога преди. Но най-голямо внимание привлича бруталното убийство на сина влиятелна петролна фамилия. Окръжният прокурор твърде бързо намира заподозрените при това в най-бедняшките квартали. Пери, Дела и Пол се заемат със случая и трябва да осъзнаят, че не всичко е такова, каквото изглежда. Защото случаят с убийството разкрива по-дълбока конспирация.

С участието на

  • Katherine Waterston
    Katherine Waterston
    Катрин Уотърстън