Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Outer Range Сезон 2 (2024)

Outer Range
7.136 хил. гласа
Сезон 2
7 епизода
Актьори
Lewis Pullman, Imogen Poots, Josh Brolin
Сценарист
Brian Watkins
Снимки
Las Vegas, New Mexico, USA
Жанр
Драма, Трилър
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Outer Range Сезон 2 (2024)
19
Абонирай се за YouTube канала ни
Животът на каубоя Роял е усложнен от черна дупка във фермата му, която разделя семейството му, в различни времеви линии.

Животът на каубоя Роял (Джош Бролин), който някога е пътувал от 19-и век в бъдещето, е станал много сложен. Причината за това е силата на огромната черна дупка, в края на фермата му, която може да разруши границите на времето и пространството.

Семейството на Роял сега е разделено от времето. Синът му Пери е потънал в дупката и изведнъж се озовава в миналото, където среща по-младите версии на баща си  и майка си. Малката му внучка Ейми е пренесена в други време. Роял е сигурен, че ще се прави, защото вярва, че мистериозната непозната на име Аутум всъщност е Ейми от бъдещето.

Сесилия е шокирана от тайните, които съпругът ѝ е крил от нея през всичките тези години, а самите те дори да са трудни за вярване.

Шериф Джой също пътува във времето, озовавайки се през 1882 г. Там тя среща съмишленик, който е пристигнал през 70-те години, както и малко момче на име Роял.

Все още Роял не може да си представи всички загадки, които крие паранормалното явление, разположено в средата на обширната ливада. Несигурността и болката, заплашва да разтърсят семейството. Роял усеща, че е време най-сетне да намери отговори на наболелите въпроси. Но какво ще стане, ако той не може да се справи с истината?

През октомври 2022 г., шест месеца след началото на първия сезон, Amazon поднови сериала с втори сезон.

С участието на

 • Josh Brolin
  Josh Brolin
  Джош Бролин

Сезони

 1. Outer Range (2022)
  Outer Range (2022)
 2. Outer Range Сезон 2 (2024)
  Outer Range Сезон 2 (2024)