Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Меган / М3ГАН (2023)

M3GAN
Еволюция на приятелство
6.3144 хил. гласа
Актьори
Allison Williams, Ronny Chieng, Violet McGraw
Режисьор
Gerard Johnstone
Сценаристи
James Wan, Akela Cooper
Снимки
New Zealand
Жанр
Sci-Fi, Трилър, Ужас
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Нова Зеландия
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Меган / М3ГАН (2023)
9 843
Абонирай се за YouTube канала ни
Меган е робот с изкуствен интелект, който трябва да бъде спътник на децата. Той бързо еволюира, развивайки собствено съзнание, в нещо зловещо, вещаещо ужасни последици.

Експертът по роботика и гениален инженер Джемма разработва високотехнологична кукла M3GAN (съкращение от Model 3 Generative Android), оборудвана с усъвършенстван изкуствен интелект, тя е създадена да бъде най-добрият приятел на всяко дете и скоро ще направи своя триумф в детските стаи в цял свят. Тя може да изпълнява ролята на учител, приятел, да защитава детето, с което е изградила връзка.

Когато Джемма приютява племенницата си Кейди, която наскоро е загубила родителите си в ужасен инцидент, на нея ѝ хрумва идеята да вземе прототипа на реалистичната M3GAN у дома си, за да разсейва Кейди и най-накрая да я развесели. Кукалата Меган е програмирана да създаде емоционална връзка с нейната племенница. Планът работи, поне в началото. Но алгоритмите на робота изглеждат твърде перфектни, който бързо еволюира в нещо повече, в нещо зловещо… Скоро куклата развива собствено съзнание от изкуствен до убийствен инстинкт, за да защитава новата си приятелка с опустошителни последици за всички останали около нея.

Още преди излизането по кината, стана ясно, че Universal са много доволни от крайния резултат и вече правят планове за продължение. Танцуващия робот M3gan се хареса много от феновете на Анабел и се превърна във вирусен видеоклип в TikTok.