Аквамен 2 и изгубеното кралство

Изгубени в космоса (2021) Сезон 3

Lost in Space
7.3104 хил. гласа
Сезон 3
10 епизода
Актьори
Molly Parker, Maxwell Jenkins, Toby Stephens
Сценаристи
Burk Sharpless, Matt Sazama
Снимки
British Columbia, Canada
Жанр
Sci-Fi, Драма, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Изгубени в космоса (2021) Сезон 3
731
Абонирай се за YouTube канала ни
В третия и последен сезон семейство Робинсън трябва да се изправи срещу най-голямата извънземна заплаха, за да спаси цялото човечество.

През 2046 г. колонизацията на космоса е вече започнала. Петчленното семейство Робинсън, водено от професор Джон, се отправя към безкрайното космическо пространство с кораба Юпитер 2, на борда на който има и други хора. Поради някаква причина те не успяват да стигнат до новия си дом, а вместо това се озовават на странна, неизследвана планета, отдалечена на светлинни години от тяхната дестинация. Попаднали в свят изпълнен с опасности, започва безмилостна борба за оцеляване. По-късно те откриват други хора, които загадъчно защо са попаднали точно тук. В сенките на този напълно непознат свят се крие нещо зловещо, което няма никакви признаци на човешка природа.

Втори сезон: семейството се оказва в капан на екзотична и токсична планета. Заедно с д-р Смит и харизматичния Дон всички те трябва да намерят път обратно към кораба майка. Към тях се присъединява извънземен робот, който е отговорен за катастрофата. Роботът е променил природата си и може да общува с тях, и да ги разбира.

Трети сезон: семейство Робинсън е в капана на мистериозната планета вече една година. Сега инстинктите им за оцеляване ще бъдат подложени на крайно изпитание, защото е заложено повече от всякога. Те трябва да намерят и евакуират всички хора. В последния сезон семейството е не само изгубено и разделено, но и изправено пред най-голямата извънземна заплаха. Те разбират, че два космически кораба тип Юпитер, ще бъдат атакувани от извънземни роботи. Ако това се случи, роботите ща научат координатите на планетата Земя и колонизираната планета, с което ще сложат край на човешката цивилизация.