Кунг-фу панда 4

Лок и ключ (2022) Сезон 3

Locke & Key
7.395 хил. гласа
Сезон 3
8 епизода
Актьори
Darby Stanchfield, Emilia Jones, Connor Jessup
Сценаристи
Aron Eli Coleite, Meredith Averill
Снимки
Lunenburg, Nova Scotia, Canada
Жанр
Драма, Ужас, Фантастика
Година
Премиера
Държави
Канада, САЩ
Трейлър на Лок и ключ (2022) Сезон 3
360
Абонирай се за YouTube канала ни
Семейство Лок победи демона Додж, но нов врат е вече пред вратата: Гидеон е успял да премине в нашия свят и притежава ключ, с който може да отиде навсякъде и по всяко време.

Изминали са няколко месеца от бурните събития в сезон 2. След като Лок успя да унищожи демона Додж с помощта на Алфа ключа, мирът в Матисън бавно се завръща. Кинси и Боде продължават да търсят магически ключове в Клюкарника в отсъствието на брат си Тайлър. Сега за първи път са подкрепени от майка си Нина, която отново може да овладее магията благодарение на ключа за памет и няма да я забрави. Докато семейството започва нов живот, Ели и синът ѝ Руфъс се връщат в Матисън, където с нетърпение се подготвя сватбата на Дънкан и Брайън. Но скоро се завръща нещо зло, което отдавна се е криел сред тях. Капитан Фредерик Гидеон е оцелял като ехо, което започва да търси магическите ключове, за да осъществи своя коварен план. Той иска да използва ключовете, за да разруши бариерите между световете.

Когато Тайлър се завръща при семейството си за сватбата Нина, Кинси и Боде са изненадани да видят, че процеса на забравяне е вече започнал и Тайлър не си спомня общите им приключенията и нищо относно ключовете. Въпреки това те спешно се нуждаят от помощта му: ехото на Капитан Гидеон не е единствената опасност за семейство Лок. Боде открива нов ключ, който му позволява да пътува във времето, което ще има опустошителни последици.

Сезони

  1. Лок и ключ (2020)
    Лок и ключ (2020)
  2. Лок и ключ (2021) Сезон 2
    Лок и ключ (2021) Сезон 2
  3. Лок и ключ (2022) Сезон 3
    Лок и ключ (2022) Сезон 3